Paljon puhetta, vähän päätöksiä

Rääkkylän kunnanvaltuustossa äänestettiin päätöksistä jo perinteeksi muodostuneella tavalla eli pitkän keskustelun säestämänä. Muun muassa Vuoden 2016 päätöksiä Kiinteistöpalveluyhtiön perustamisesta kaiveltiin vapaan keskustelun osiossa, ja vanhojen asioiden saivartelusta kuultiin parikin kärkästä puheenvuoroa.

Linjausten sijaan konkreettisia tapahtumatoiveita

Kun rääkkyläläiset yhdistystoimijat innostuivat ideoimaan tulevia tapahtumia, keksittiin järjestää Riäkkyläsoutu. Tulevan tempauksen motoksi heitettiin ”Selekä täyteen venneitä”.

Voima vastaan vanheneminen

Ryhmäpaine on paras motivaattori, kuntosalilla linjataan. – Maanantaisin ja torstaisin on pyritty tulemaan aamusta tänne. Se on vähän kirjoittamaton sääntö, liperiläinen Vesa Haarala tokaisee Kyläsalin soutulaitteessa.

Lipertek Oy jakaantuu Lipertek Oy:ksi ja Liperin yrityskiinteistöt Oy:ksi

Liperin kunnan tytäryhtiö Lipertek Oy jaetaan kahtia. Suunnitelmien mukaan kokonaisjakautuminen tapahtuu syksyyn 2019 mennessä.

Juurilleen palannut

Raija Albert täyttää torstaina 70 vuotta. Hän on asunut suurimman osan elämästään Saksassa, mutta on viihtynyt pian vuosikymmenen siellä, mitä aiemmin kutsui mummolakseen.

Urheilukirppiksellä tavaraa ja tuttuja

Ylämyllyn Yllätyksen urheilukirppiksellä Jyrin hallilla tavara vaihtoi omistajaansa ja kävijät tapasivat tuttuja. Seura kokosi kirppiksellä yhteiseen tapahtumaan vetäjiä, jalkapalloilijoita ja heidän vanhempiaan.

Siniset liikkeellä ministerin kera

Sinisten paikalliset eduskuntavaaliehdokkaat, Kari Kulmala Rääkkylästä ja Kari Pitkänen Liperistä, olivat lauantaina kampanjoimassa yhdessä samaa puoluetta edustavan sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilan kanssa.

Vaikuttajaksi tahtova

Pentti Kupari Niemisestä asettautui kansanedustajaehdokkaaksi, sillä haluaa päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin.

Iloa, riemua ja ihmettä

Tulevana perjantaina taikuri Simo Aalto astelee Penttilä-salin estradille vaimonsa Kirstin kanssa. Humpan juonena on hauskuuttaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Koko perheen show kantaa nimeä Ilopilleri.

Petra Torvinen on valittu talviuniversiadeihin

Liperin Hiihtoseuraa edustava maastohiihtäjä Petra Torvinen on valittu edustamaan Suomea talviuniversiadeihin Venäjälle.