Liperin raviradalla ajettiin kilpaa virallisesti ensimmäistä kertaa

Liperin raviradan ensimmäiset paikallisravit näyttivät radan soveltuvan mitä mainioimmin kilvanajoon. Ajoväylällä hätyyteltiin jopa muutamien hevosten kohdalla ennätysvauhteja, ja yleisöllekin oli varattu runsaasti viihdykettä.

Rakkaudentunnustus isänmaalle

– Minun isänmaani on tietysti tämä maa, alue, jota kartalla kutsutaan Suomeksi, Heidi Mutanen tulkitsi Raili Malmbergin runoa Rakkaudentunnustus isänmaalle Kaatamossa järjestetyssä Suomi 100 –juhlassa ja sai yleisön herkistymään.

Rullapullaa rippijuhliin vai hapankirsikkakakkua häihin?

Unkari-Erikan kahvilasta tilataan perhejuhliin suomalaisesta perinteestä poikkeavia herkkuja.

Hätänumeroon tekstiviesti, vaatii Kulmala

Kansanedustaja Kari Kulmala (ps.) on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen tekstiviestin lähettämisestä hätäkeskukseen vaaran uhatessa, vaaratilanteessa tai tapahtuneesta onnettomuudesta.

Uusia tietoliikenneyhteyksiä maltilla

Liperin kunta aikoo edetä maltilla uusien tietoliikenneyhteyksien rakentamisen ja parantamisen kanssa. Tämän vuoden talousarvioon oli varattu laajakaistahankkeisiin 200 000 euroa.

Luonnon antimet herkullisimmillaan

Juuri nyt on mitä mainioin aika suunnata pihalle salaattiaineksia etsimään. Luonnon villiyrtit eli horta ovat herkullisimmillaan alkukeväästä.

Rääkkylän alakoulussa juhlittiin myös kotiseutua

Suvivirsi raikui komeasti tänä keväänä Kotiseutujuhlan päätteeksi. Rääkkylän alakoulun juhlan ohjelmassa oli perinteisen virren lisäksi tehtäviä koko perheelle.

Yllätykselle avausvoitto paikalliskamppailussa

Ylämyllyn Yllätys saalisti kotonaan jalkapallon viitosdivisioonassa avausvoiton kahden tappion jälkeen. Paikallisvastustaja Niemisen Urheilijat Rääkkylästä taipui maalein 2–1 (1–0).

Touko siunattiin Varpasalossa

– Näin siunaat kylvötyömme ja korjuun kypsän suot, jaat leivän jonka syömme ja mieliin toivon luot, veisasi seurakunta toukosiunauksessa Varpasalossa.

Päivä pomppien ja huvitellen – yhdessä

Pomppulinna, hattarat ja lautapelit ovat kärkikolmikossa kun kysytään pienokaisilta, mikä oli parasta Sofianpäivässä.