Nuorisoseuratyötä saa tehdä ihmisten kanssa

Honkalammen nuorisoseura palkittiin marraskuun lopulla Pohjois-Karjalan vuoden nuorisoseurana. Seuran puheenjohtajana ja johtokunnan jäsenenä pitkään toiminut Jaana Tarkkonen toteaa, että palkinto tuli aktiivisesta ja monipuolisesta toiminnasta, jota on pystytty myös muokkaamaan koronavuoden mukaiseksi.

Kiinteistöjen käyttö monipuolisemmaksi

Liperin seurakunnassa on laadittu vuosikymmenen päähän ulottuva kiinteistöstrategia, joka vartoo vielä kirkkovaltuuston hyväksyntää.

Reijoselle Suomen Leijonan I luokan ritarimerkki

Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari antaa ansioituneille Suomen kansalaisille kunniamerkkejä itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Jutta Kurki Yllätyksen puheenjohtajaksi

Pelaajamäärältään Pohjois-Karjalan suurimman jalkapalloseura Ylämyllyn Yllätyksen puheenjohtaja vaihtuu, kun Jutta Kurki jatkaa Arto Monosen työtä ensi vuoden alussa.

Hanke etsii vielä rahoitusta

Liperin Korpivaaran tuulivoimalahanke etsii edelleen rahoitusta. Vuosi sitten OX2:lle siirtyneen hankkeen oli tarkoitus edetä vuoden 2020 aikana pohjustus- ja rakennustöihin.

Heikki Kontkanen jatkaa Liperin keskustan puheenjohtajana

Keskustan Liperin kuntayhdistyksen syyskokouksessa päätettiin yksimielisesti, että puheenjohtajisto jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan.

Innokkaat perheet erottuvat

Liperin Taimen puheenjohtaja Janne Kivelä on iloinen, että koronasta on seurannut myös yhteisöllisiä ilmiöitä – harjoitustauot ovat lisänneet perheiden yhteistä aikaa.

Romuautoriita jatkuu

Rääkkylän Niemisentien varrella sijaitseviin romuautoihin liittyen on jätetty valitus Itä-Suomen hallinto-oikeuteen. Elinvoimalautakunnan lupajaos lausui vastauksen valitukseen maanantain kokouksessaan.

Liperin sote-puolelle viisi oppisopimuspaikkaa

Siun sote, Riveria ja neljän kunnan Ytyä-hanke hakee yhteistyössä Siun soten läntiselle alueelle kahtakymmentä oppisopimusopiskelijaa ikäihmisten palveluihin.

Mantsisen toiminta laajenee Raumalla

Mantsinen Group Ltd Oy jatkaa Raumalla Metsä Fibren sellutehtaan puukentän operaattorina.