Kotiseutu-uutisten arvot ovat asiakkaan menestys, eloisuus, innovatiivisuus sekä vastuullinen journalismi.

Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla mainostilaa niin paperilehdestä kuin verkkosivuiltakin. Valmistamme mainokset laadukkaasti ja kuuntelemme asiakkaitamme tarkalla korvalla. Tavoitteenamme on ohjata lukijoita käyttämään lähipalveluja, ja tukea siten erityisesti yritystoimintaa Liperissä ja Rääkkylässä.

Eloisa tekemisen meininki näkyy laadukkaissa tuotteissamme: julkaisujen sisältö on monipuolista. Päivänpolttavien uutisten ohella panostamme tavallisten ihmisten arkisiinkin tarinoihin. Kotiseutu-uutiset haluaa olla lähellä lukijaansa. Toimitustyötämme ohjaa paikallisuus, avoimuus, läpinäkyvyys ja puolueettomuus.

Innovatiivinen ja kekseliäs asenne auttaa yritystämme ja tuotteitamme uudistumaan ja pysymään ajan hermolla. Mediakenttä muuttuu melkoisella vauhdilla, ja Kotiseutu-uutiset elää muutoksissa mukana. Viikoittain ilmestyvän paperilehden rinnalla tuotamme jatkuvasti päivittyvää verkkolehteä.

Kotiseutu-uutiset kuuluu Sanomalehtien Liittoon ja noudattaa journalistin ohjeita. Journalistin ohjeissa kiteytyvät eettiset periaatteet, joiden mukaan Kotiseutu-uutisissa työskennellään.
Journalistin ohjeissa todetaan muun muassa seuraavaa:
”Journalisti on vastuussa ennen kaikkia lukijoilleen.”
”Tiedonvälityksen sisältöä koskevat ratkaisut on tehtävä journalistisin perustein. Tätä päätösvaltaa ei saa missään oloissa luovuttaa toimituksen ulkopuolisille.”

Linkki journalistin ohjeisiin