Silvennoinen johdatti hyväntekeväisyyspyöräilijät läpi Liperin

Keltaiset kypärät vilistävät parijonossa ohi peltomaisemien ja taajamien. Pyöräilijät kurvaavat Liperin kirkonkylän liikenneympyrään ylämyllyläisen Juha Silvennoisen johdattaessa hyväntekeväisyysjoukkoa kotipitäjänsä läpi.

Yllätys ja Nieminen tasapeliin

Ylämyllyn Yllätys ja Niemisen Urheilijat päätyivät tasapeliin jalkapallon miesten viitosdivisioonan kärkikamppailussa. Ottelu päättyi lukemiin 1-1. Nieminen johti peliä avausjakson jälkeen, mutta kotijoukkue tasoitti toisen puoliajan alkupuolella.

Viinijärvellä selvä avausvoitto

Viinijärven Urheilijat avasi naisten pesäpallon suomensarjan selvällä voitolla Lahden Mailaveikoista. Jaksovoitot jäivät selkeästi kotiin juoksuin 8–1 ja 6–3. Vieraat sinnittelivät mukana oikeastaan vain toisen jakson alkupuolella. Muuten tahtipuikkoa heilutteli kotijoukkue.

Jumpata voi kotijärvessäkin

Auringon helliessä ja Liprakan uimahallin ollessa kiinni voi vesijumppaa harrastaa vaikkapa luonnonvesissä. Mikäli liikkeet ovat ohjatuilta tunneilta tuttuja, on ne helppo itsekin siirtää omassa mökkirannassa toteutettaviksi.

Vapaa-aikapäällikköä moikkaillaan jo

Maaliskuussa Liperin uutena vapaa-aikapäällikkönä aloittaneesta Anu Koistisesta on vähitellen tullut tuttu kasvo monelle kirkonkylällä liikkuvalle.

Hiihtäjä, muista kesäharjoittelu!

Ruoho jo vihertää ja sukset on pakattu varastoon, mutta maastohiihtäjä Kari Varis kehottaa hiihdon harrastajia jatkamaan liikkumista myös kesällä. – Lihaskuntoharjoittelu on erittäin hyödyllistä, Varis painottaa.

Veeti Pyykkö nuorten maajoukkueeseen

Liperin Hiihtoseuraa edustava Veeti Pyykkö on valittu hiihdon nuorten maajoukkueeseen.

Maraton lauantain ratoksi

Liperin Salokylällä asuva Emmi Nissinen haastoi itsensä ja kaverinsa Saana Lavikaisen maratonkävelyyn. Lauantai-iltana 15-vuotias tyttö saattoi todeta urakoineensa 42,33 kilometriä reilun kymmenen tunnin aikana.

Unelmien urheilua joka päivä

Yhdeksänvuotiaan Sara Noposen päivät ovat täynnä liikuntaa. Ylämyllyläistyttö viettää paljon aikaa keppihevosten, jalkapallon ja aitojen keskellä kirmaillen.

Kinttupoluille myös pyörällä

Liperin kunta haluaa luvittaa Kaprakan Kinttupolut -retkeilyreitistön myös maastopyöräilylle soveltuvaksi. Joensuun seudun Leader esittää hankkeelle tukea.