Yllätykselle kolme mestaruutta

Ylämyllyn Yllätyksen jalkapalloilijat voittivat kolme mestaruutta Itäisen Suomen taitokilpailuissa Kuopiossa.

Hiki pintaan iltapäiväkerhossa

Jyrin liikuntahallissa liikuttiin rivakasti torstaina koulupäivän päätteeksi. Meri Mikkonen Liperin Taimesta ohjasi tunnin kestänyttä liikuntakerhoa, jossa koululaiset saivat hien pintaan.

ViU:n tavoite ylöspäin

Viinijärven Urheilijoiden uuden strategian perusajatus on, että laadukas juniorikasvattaja on valmiina nousuun. Ajatus pitää sisällään junioritoiminnan laajentamisen ja naisten joukkueen nostamisen ykköspesikseen tai jopa Superiin.

Emma Salliselle SM-kulta

Viinijärven Urheilijoiden kasvatti Emma Sallinen on voittanut naisten superpesiksen Suomen mestaruuden Kirittärien paidassa. Kirittäret kukisti Porin Pesäkarhut lauantaina Jyväskylässä varmistaen kullan.

Rapa ei lapsia haittaa

Sade taukoaa hetkeksi, kun nelosluokan pojat pinkaisevat 600 metrin taipaleelle. Rapa kuitenkin roiskuu, sillä tiistaipäivän sade on tehnyt Liperin urheilukentän pinnan pehmeäksi.

Salliset mitalipeleissä

Viinijärven Urheilijoiden kasvateista Sallisen siskokset ovat pelaamassa naisten superpesiksen mitaliotteluissa tällä viikolla.

Pakarisen kolmikko pinkoi ja heitti

Antti, ja Petri ja Arttu Pakarinen osallistuivat viime viikon keskiviikkoiltana kesäkauden Liperin Hippo-kisoihin kirkonkylän urheilukentällä. Kolmikon lajeina olivat juoksu ja pallonheitto. Lajeista kuula jäi hieman vanhemmille lapsille.

Viinijärven Urheilijoiden D-tytöt aluesarjan voittoon

Viinijärven Urheilijat lunastivat Savo-Karjalan aluesarjan kilpasarjan voiton lauantaina, kolmen joukkueen sarjan viimeisessä turnauksessa.

Saariston onkikisa

Lauantaina ongittiin Saaristonrannassa Tutjun-Roukalahden kalaveden osakaskunnan järjestämässä kilpailussa.

”Kiva oli pelata”

Kortteliliigaturnaus toi viime torstaina Jyriin 58 joukkueellista nuoria jalkapalloilijoita. Pallon perässä säntäiltiin kahdella eri urheiluareenalla: Paloaukean tekonurmella ja sen viereisellä hiekkakentällä.