Lehvoselle penkki- punnerruksesta SM-pronssia

Rääkkylästä kotoisin oleva Mikko Lehvonen pinnisti pronssia toistovoimapunnerruksen SM-kisoissa Porissa. Lehvonen osallistui 100-kiloisten sarjaan.

Yllätyksellä jopa 17 futsal-joukkuetta

Ylämyllyn Yllätyksen futsalkausi alkoi viime viikonloppuna P15 poikien ja naisten Kakkosella. Poikien joukkue voitti kotiturnauksessa KuPS:n 5-2, mutta hävisi Holstilan Dynamolle maalein 4-9. Naisten joukkue hävisi molemmat ottelunsa.

Pallokentät jättänyt Lehvonen valmistautuu SM-kilpailuihin

Rääkkylästä Oravisalolta lähtöisin oleva Mikko Lehvonen on tullut monille tutuksi muun muassa Niemisen Urheilijoiden jalkapallojoukkueesta tai työnsä puolesta liikunnanohjaajana ja urheiluhierojana. Hän on pitänyt Rääkkylässä liikuntakerhoja niin nuorille kuin senioreillekin.

ViU:n harraste- ryhmille pysti

Pesäpalloliiton Itäisen alueen kauden palkitsemistilaisuudessa muistettiin myös Viinijärven Urheilijoita. Seuran aikuisharrastajat eli leidi- ja äijäpesistoiminta sai Vuoden pesisharrastajien pystin. Aikuiset höntsääjät harjoittelevat talvella vuoroviikoin.

Liperin Taimi vietti kauden päättäjäisiä

Liperin Taimi muisti keskiviikkoisessa kauden päätöstapahtumassa aktiivisesti ja menestyksekkäästi urheilleita lapsia ja nuoria.

Jenni Ettanen valmistautuu nyrkkeilyn ammattilaisotteluun

Liperiläinen Jenni Ettanen valmistautuu parhaillaan nyrkkeilyn ammattilaisotteluun. Ottelu käydään marraskuun loppupuolella Oulussa. Ettaselle kyse on ensimmäisestä ammattilaisottelusta. 

Turpeinen toteutti tavoitteensa Havaijilla

Liperin kirkonkylän rautakauppiaana tunnettu Timo Turpeinen sai suoritettua lokakuun alussa haasteensa triathlonin parissa. Hän oli mukana maailman tunnetuimmassa lajin kilpailussa eli Havaijin Iron Man täysmatkan MM-kilpailussa.

Liperi Volley hävisi kokeneemmalle naapurille

Liperi Volleyn kakkossarjassa pelaava junioripitoinen joukkue kärsi Ylämyllyn koululla selvän 0-3 tappion kokeneemmalle Outokummun Karpaaseille. LiVo:n toiminta on sen sijaan mukavassa kasvussa. Pitkäaikainen seuratoimija Hannu Liimatta kertoi, että joukkueita on tullut lisää, samoin kuin valmentajia ja ohjaajia.

Nella Karvonen salibandyn maajoukkueleirille

Ylämyllyllä asuva Nella Karvonen on valittu tällä viikolla järjestettävälle salibandyn U17-maajoukkueleirille. Vuonna 2006 syntynyt Karvonen pelaa kontiolahtelaisessa FB Factorissa, jonka paidassa hän voitti viime keväänä 16-vuotiaiden Suomen mestaruuden.

Onni Puustinen kauhoi altaassa urakalla

Liprakassa oli mahdollisuus suorittaa koululaisten syyslomaviikolla torstaina eri matkojen uintipinssejä. Salokylällä asuva 11-vuotias Onni Puustinen oli tekemässä omaa osuuttaan äitinsä ja siskonsa kanssa.