Tytöt tekevät tulevaisuutta

Luja tulevaisuudenusko siivittää E-ikäisten tyttöjen pesäpallopeliä Viinijärvellä. – Kyllä me tähtäämme jo superiin, ja nimenomaan Viinijärven Urheilijoissa, kaavailee valmentaja ja pelinjohtaja Satu Pisto suunnitelmia puolenkymmenen vuoden ajalle.

Liperiin menestystä Lavahumpan SM-kilpailuista

Liperissä järjestettiin jo neljännen kerran peräkkäin Lavahumpan SM-kilpailut, jossa tuli mukavasti menestystä liperiläisillä ja järjestävälle seuralle Liperin Lavatanssijat ry:lle.

ViU:n kasvatit arvo-otteluihin

Pesäpallon Liitto-Lehdistö-otteluun on valittu kaksi Viinijärven Urheilijoiden kasvattia. Kirittärissä pelaava Emma Sallinen ja Manse PP:n Senni Sallinen ovat molemmat arvo-otteluiden ensikertalaisia naisten tasolla. Nyt ura urkenee Liiton joukkueessa.

Lentopallokausi pakettiin

Liperin Taimen lentopallojaos vietti kauden päätöstilaisuutta makasiininrannassa pomppulinnan ja palkitsemisten kera.

Savonselkä-uistelun voittoon taimenella

Viime sunnuntain Savonselkä-uistelu käytiin koleassa ja sateisessa säässä. Kisan voittoon kiri ylivoimaisesti Heikki ja Lauri Siltasen venekunta Liperistä 191502 pisteellä. Voittoon siivitti 3,812kg painoinen taimen.

Kortteliliiga toi Paloaukealle 40 joukkuetta

Pienet jalkapallojuniorit eri puolilta Joensuun seutua kokoontuivat leikkimieliseen Kortteliliiga-turnaukseen Paloaukealle torstaina. Yhteensä noin 500 poikaa ja tyttöä koki maalinteon iloja ja häviämisen harmistusta satojen vanhempien kannustamana kentän laidalla.

Vanhoja taitoja testaamassa

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Kausi avattiin niukalla häviöllä

Yllätyksen miehet kohtasivat viitosen sarja-avauksessa KiU:n Kiteeltä. Oli jo tiedossa, että vastaan asettuu laadukas joukkue. Yllätys pysyi pelisuunnitelmassa varsin hyvin. Tavoitteena oli saada KiU:n pelinrakentelu ja pallohallinta aisoihin. Siinä onnistuttiin varsin hyvin.

Runsaasti uusia uimareita

Avantouinti ilahdutti menneellä kaudella aiempaa useampaa rääkkyläläistä. Rääkkylän Kisa-Veikkojen remontoidussa Paksuniemen saunassa ei ole muutamiin vuosiin käynyt niin paljon uusia ihmisiä.

Ampumasuunnistuksesta värisuora

Liperiläiset menestyivät ampumasuunnistuksen SM-kilpailuissa viime viikonloppuna.