NiemU avasi kautensa voitolla

Niemisen Urheilijat aloitti jalkapallon Kolmosen 2–0 voitolla iisalmelaisesta PK-37:sta. NiemU pelasi viime perjantaina kotiottelunsa vieraalla maaperällä Joensuussa Niemisen urheilukentän remontin takia. Tunnelma katsomossa ei ollut ihan yhtä lämmin, jollaiseen NiemU:n kotipeleissä on totuttu, sillä ottelua viilensi merkittävästi lumimyräkkä, joka vain voimistui illan aikana.

Liperi Volley taisteli SM-lopputurnauksessa

Lentopallon A-poikien SM-sarjan finaaliottelut käytiin viikonloppuna Joensuun Motonet Areenalla. Liperiläinen Liperi Volley toimi kisojen järjestäjänä yhdessä joensuulaisen Karelian Hurmoksen kanssa. Tänä vuonna 20 vuottaan juhliva Liperi Volley oli edellisen kerran A-poikien SM-lopputurnauksessa vuonna 2006, sijoitus oli tuolloin viides.

Yllätys ja NiemU tavoittelevat sarjapaikalle jatkoa

Ylämyllyn Yllätys Liperistä ja Niemisen Urheilijat Rääkkylästä pelaavat tällä kaudella jalkapallossa miesten kolmosta. Sarjaan nousseella Yllätyksellä ja sarjassa jatkavalla NiemU:lla on samanlainen minimitavoite. Sarjapaikka pitää säilyttää ja kesän pelit näyttävät suunnan.

Yllätyksen naseva startti kauteen

Ylämyllyn Yllätyksen T18-joukkue avasi lauantaina jalkapallon Ykkösessä sarjakautensa vakuuttavalla 8–0 kotivoitolla Vasa IFK:sta. Talvisen kelin takia Yllätys pelasi kotiottelunsa sisähallissa Joensuussa Hope Areenalla Paloaukean kentän sijaan.

Robin Hull voitti jälleen Liperissä pelatun snooker-turnauksen

Vastikään snookerin EM-kilpailuissa kahdeksanneksi sijoittunut Robin Hull voitti jo kolmannen kerran peräkkäin Käsämässä järjestetyn Studio Korento Masters-turnauksen. Viikonloppuna järjestetyn turnauksen finaalissa Hull kukisti Heikki Nivan 5–1.

NiemU odottaa kentän rahoitusta

Niemisen Urheilijat odottaa edelleen Ely-keskuksen päätöstä jalkapallonurmen ja urheilutalon remontin rahoitukseen liittyen. Päätöstä ennakoitiin saatavaksi maaliskuun lopulla, mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Hiihtoseura ei yltänyt kymmenikköön

Kotimainen hiihtokausi Suomen cupin osalta päättyi viime viikonloppuna Rovaniemellä. Parhaimmasta suorituksesta Liperin Hiihtoseuran osalta vastasi Anni Kaipainen.

ViU:n tytöillä Talvisuperissa kylmä kyyti

Viinijärven Urheilijoiden B-tyttöjen saldona Tyttöjen Talvisuper -turnauksessa oli kolmesta ottelusta yksi piste. Turnaus järjestettiin Raumalla viime viikonloppuna.

Roivas Pro Tourin toiseksi

Kati Roivas hiihti viime viikonloppuna Ski Classics Pro Tourilla kaksi osakilpailua Norjassa. Lauantaina Roivas oli Reistadløpetin 50 kilometrin kilpailussa viides. Hän jäi voittajasta vajaa viisi ja puoli minuuttia.

Ylämyllyn Yllätykselle SM-hopeaa

Ylämyllyn Yllätyksen T19-joukkue taipui Futsal-liigan lopputurnauksen finaalissa FC Nokialle maalein 4–5 ja toi Liperiin SM-hopeaa.