Kortteliliiga toi Paloaukealle 40 joukkuetta

Pienet jalkapallojuniorit eri puolilta Joensuun seutua kokoontuivat leikkimieliseen Kortteliliiga-turnaukseen Paloaukealle torstaina. Yhteensä noin 500 poikaa ja tyttöä koki maalinteon iloja ja häviämisen harmistusta satojen vanhempien kannustamana kentän laidalla.

Vanhoja taitoja testaamassa

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Kausi avattiin niukalla häviöllä

Yllätyksen miehet kohtasivat viitosen sarja-avauksessa KiU:n Kiteeltä. Oli jo tiedossa, että vastaan asettuu laadukas joukkue. Yllätys pysyi pelisuunnitelmassa varsin hyvin. Tavoitteena oli saada KiU:n pelinrakentelu ja pallohallinta aisoihin. Siinä onnistuttiin varsin hyvin.

Runsaasti uusia uimareita

Avantouinti ilahdutti menneellä kaudella aiempaa useampaa rääkkyläläistä. Rääkkylän Kisa-Veikkojen remontoidussa Paksuniemen saunassa ei ole muutamiin vuosiin käynyt niin paljon uusia ihmisiä.

Ampumasuunnistuksesta värisuora

Liperiläiset menestyivät ampumasuunnistuksen SM-kilpailuissa viime viikonloppuna.

Aluesarjan pronssia Taimelle

Liperin Taimen E-tytöt voittivat aluesarjan pronssia viikonloppuna Varkaudessa. Taimi voitti pronssiottelussa Leppävirran Virin 2–0 (25–18, 25–21).

Kivelä Taimen puheenjohtajaksi

Liperin Taimen uusi puheenjohtaja on Janne Kivelä. Vuosikokous valitsi Seppo Nissiselle seuraajan maanantaina.

SM-viestistä 15. sija

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Liperi voitti minimaakuntaviestin

Liperin Hiihtoseura voitti sunnuntaina minimaakuntaviestin ylivoimaisesti. Pärnävaaralla suksittu viestikilpailu käytiin heti alusta alkaen liperiläisseuran komennuksessa. Ensimmäisessä vaihdossa kärkijoukkueet olivat Liperin Hiihtoseuran ykkös- ja kakkosjoukkueet. – Meillä oli se taktiikka, että tiputetaan muut ekalla osuudella. Hiihdettiin alusta asti kovaa, mutta iskettiin sitten peränousussa, voittajajoukkueen aloittaja 15-vuotias Iitu Vuorma kertoi hengästyneenä.

Kontiolahdella liperiläisväriä

Kontiolahden SM-hiihdoissa nähdään viikonloppuna myös liperiläisväriä.