Taimelle 14 piirinmestaruutta

Liperin Taimen nuoret urheilijat urakoivat 56 mitalia yleisurheilun halli-piirinmestaruuskilpailuissa. Joensuun Areenassa järjestetyissä 9-17-vuotiaiden kilpailuissa miteltiin viikonlopun aikana yhteensä vajaassa parissa sadassa sarjassa, joissa Taimea edusti noin 30 kilpailijaa.

Pykäläinen lensi Liperistä kilpailuaamuna

Liperiläinen Johanna Pykäläinen pääsi perjantaina kilpailemaan ensimmäistä kertaa ampumahiihdon maailmancupiin Ruhpoldingissa. Hän sai pikakommennuksen viestiin, kun Kaisa Mäkäräinen ja Jenny Fellman sairastuivat.

LiVo:n B-pojille tappioita kotiturnauksessa

Liperi Volley:n B-pojat pelasivat SM-sarjan C-poolin turnauksen viime lauantaina Liperissä. Kaikki kolme ottelua päättyivät kotijoukkueen häviöön.

Liitoon-hanke laittaa nuoret liikkumaan

Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n uusi Liitoon-hanke pureutuu nuorten ja nuorten aikuisten liikkumattomuuteen. Hankkeen tavoitteena on luoda toimintamalleja, joilla 15–29-vuotiaat liian vähän liikkuvat tavoitetaan ja saadaan heidän elintapoihinsa muutoksia.

Lohipilkkejä ei järjestetä Liperissä

Liperiin ei tule tänä talvena lohiallasta, eikä Itä-Suomen lohipilkkicupia järjestetä. Päätös tästä tehtiin siinä vaiheessa, kun vedenpinta oli alhaalla ja odoteltiin paksua jääkerrosta.

Pyykkö osaa myös taitohiihdon

Liperin Hiihtoseuraa edustava Veeti Pyykkö matkaa torstaina Sveitsin Lausanneen nuorten olympialaisiin. 17-vuotias nuorukainen kilpailee ensimmäiseksi suksicrossissa.

Sää ei haitannut Pärnän hiihtoja

Sunnuntaiksi plusasteiden puolelle kääntynyt lämpötila ei haitannut Liperin Hiihtoseuran järjestämiä kansallisia hiihtokilpailuja. Naisten sarjan voittanut LHS:n Petra Torvinen totesi kilpailujen jälkeen, että keli oli ihan kohtuullinen.

Liikuntalahjat testissä

Jos ennen joulua et ollut kuullut painotetusta hulavanteesta tai liukulumikengistä, kuulit niistä kenties joululahjapäivitysten ohessa. Ainakin sosiaalisessa mediassa on vilissyt lahjojaan testaavien päivityksiä.

Liprakan lipunmyyntipiste sulkeutuu

Liprakan uimahallin lipunmyyntipiste ei ole ennakkotietojen mukaisesti vuoden loppuun saakka auki, vaan viimeistä kertaa lipun voi paikan päältä ostaa tämän viikon perjantaina.

Veeti Pyykkö Lausanneen

Liperin Hiihtoseura on saanut jälleen edustajan nuorten talviolympialaisiin. Veeti Pyykkö lähtee tammikuussa Sveitsin Lausannessa järjestettäviin kisoihin maastohiihdon joukkueen matkassa.