Jokiselle taas piirinennätys

Liperiläinen yleisurheilija Riikka Jokinen juoksi maanantaina uuden piirinennätyksen 200 metrin aidoissa. Vuodelta 1993 peräisin ollut vanha ennätys jäi historiaan Jokisen juostessa nyt aikaan 32,40.

Suomen mestarin isä

Naisten Superpesiksen finaaleja seuratessaan Tero Sallinen ei oikein tiennyt, kumpaa joukkuetta olisi kannustanut. Vastakkain kun olivat asettuneet Jyväskylän Kirittäret ja tamperelainen Manse PP – ja samalla Sallisen tyttäret.

ViU:lla mahdollisuus nousta

Viinijärven Urheilijoiden naisten pesäpallojoukkue on lunastanut suomisarjan paikan kaudelle 2019. Joukkue voitti maakuntasarjan kaksi nousukarsintaottelua Joensuun Mailan kolmosjoukkuetta vastaan.

Yllätys ja Nieminen keskikastissa

Ylämyllyn Yllätyksen ja Niemisen Urheilijoiden kausi jalkapallon viitosdivisioonassa sujui keskinkertaisesti. Yllätys oli kahdeksan joukkueen sarjassa viides ja NiemU kuudes.

Kortteliliiga toi Paloaukealle satoja pelureita

Joensuun seudun jalkapalloilijoiden matalan kynnyksen tapahtuma toi Ylämyllyn Paloaukealle vajaat 50 joukkueellista pieniä pelaajia. Torstai-iltana kävi kuten kevään Kortteliliigassakin – vesisade vilvoitti viimeisten pelien aikana junnuja.

”Tuolla asuu niitä hevosia”

Viime kesänä ohikulkijat saattoivat hieraista silmiään Jyrinkylässä, kun omakotitalon pihamaalla laidunsi kaksi ponia. Kyseessä olivat eläinlääkäri Anna Malisen tyttären Kaisa Arulan shetlanninponit, Lotta ja Jukka, jotka olivat tulleet Uimaharjusta vierailulle.

Tavoitteellinen urheilija treenaa ohjatusti ja omatoimisesti

Teini-ikäisen Riikka Jokisen kalenteri täyttyy urheiluharrastuksista: yleisurheilusta ja jalkapallosta, välillä myös ammunnasta. Kestävyys- ja aitajuoksu ovat päälajit, mutta myös hyppylajit kiinnostavat.

Leeville, Sailalle ja Erkille onkicupin voitto

Rääkkylän Kalakerhon onkicupin päätösosakilpailu järjestettiin Paksuniemessä tällä viikolla Muut osakilpailut miteltiin aiemmin kesällä Vänskänsalmessa ja Kivisalmessa.

Maastojuoksucupin syksy alkoi

Rääkkylän maastojuoksucupin neljäs osakilpailu kipiteltiin kirkonkylän pururadalla keskiviikkona. Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Liprakan uimahallin nettokustannus 169 000 euroa

Liperin kunta on selvittänyt Liprakan uimahallin käyttöönoton kustannuksia. Asiasta jätettiin 401 henkilön allekirjoittama kuntalaisaloite keväällä, ja asiaa käsitellään tänään torstaina hyvinvointilautakunnassa.