Kelkkaurat vaihtavat paikkaa tulevina vuosina

Ylämyllyllä on muuttuvan maankäytön vuoksi tullut tarve linjata moottorikelkkojen ajourat uudelleen.

Ketunlenkki kiertää myös Heinävedellä

Liperin, Outokummun ja Polvijärven kirjastoauto Ketunlenkki poikkeaa nykyisin myös Heinävedellä. Vuodenvaihteessa Pohjois-Karjalaan liittyneeseen kuntaan auton reitti ulottui ensimmäisen kerran viime viikon perjantaina.

Aili Puustinen sai rokotteen Konttilanhovissa

Koronarokotukset etenivät tänään torstaina myös Liperiin, kun kunnan alueen hoivakodeissa aloitettiin asukkaiden ja henkilökunnan rokotukset. Yksi ensimmäisistä rokotteen saaneista oli Aili Puustinen.

Yhdyskuntainsinöörin nimike historiaan

Liperin kunnan yhdyskuntainsinöörin virkanimike muuttuu vesihuoltopäälliköksi.

Uusi mestari

Elinympäristöpalveluissa resursseja lisätään neljällä uudella vakanssilla, joista yksi on liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtävä.

Petivaatteet pakkaseen

Kun pakkanen paukkuu nurkissa ja kotona tulee kenties vietettyä tavallista enemmän aikaa, voi kotoilussa hyödyntää vanhan ajan siivousvinkkejä. Martat tietävät, että kireällä pakkasella petivaatteiden ja mattojen tuuletus sekä pakastimen sulatus ovat ajankohtaista puuhaa.

Teemu Kejonen menehtyi yllättäen – Rääkkylä suruliputtaa perjantaina

Rääkkylän kunnanjohtajana vuosina 2013-2014 työskennellyt Teemu Kejonen on kuollut. 43-vuotias Kejonen menehtyi tiistaina 12. tammikuuta erittäin nopeasti edenneeseen syöpäsairauteen, kerrotaan hänen viimeisimmästä työpaikastaan Askolan kunnasta.

Talvisia tunnelmia tallentamassa

Talvi esittelee parastaan aikoina, jolloin puiden kapoisat oksat kannattelevat koreita kasoja lunta. Pakkanen paukkuu ja hentoiset hiutaleet leijailevat auringon säteiden luodessa niihin kimalletta. Tunnelma on taianomainen.

Vapaa-ajalla tehdään hyvinvointia

Pasi Majoinen hakeutui Liperin vapaa-aikapäälliköksi, koska kunnassa arvostetaan hyvinvointityötä.

Koronarintamalla pieni askel eteenpäin

Rääkkylässä ja Liperissä otettiin tammikuun kolmannella viikolla pieni askel eteenpäin koronan vastaisessa kamppailussa. Rokote ehätti tiistaina ensimmäiseksi Rääkkylään. Liperi seurasi perässä torstaina.