Jätetaksan ehdotus nähtävillä

Joensuun alueellinen jätelautakunta on määritellyt ensi vuoden alusta voimaan tulevan ehdotuksen jätetaksaksi. Se sisältää myös liperiläisiä koskevat hintaehdotukset. Niihin voi ottaa kantaa 29. marraskuuta saakka.

Poliisi valvoo tehostetusti pikkujoululiikennettä

Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä kahtena seuraavana viikonloppuna. Valvontajaksojen teema on Raittiina pikkujoululiikenteessä. Sen mukaisesti poliisi järjestää puhallusratsioita erityisesti iltaisin ja öisin, olkoonkin, että autoilijoiden kunto saatetaan tarkastaa myös aamuliikenteessä.

Käryä ilman tulta

Ylikuumentunut loisteputkivalaisin sai palokunnan kiiruhtamaan Heinävedentien varressa Liperissä sijaitsevan omakotitalon pihapiiriin tänä aamuna.

Näin teet tunnukset Kotiseutu-uutisten verkkolehteen

Viimeistään nyt Postin työntekijöiden lakon aikana kannattaa kestotilaajan ottaa käyttöön verkkolehden lukuoikeus – se kuuluu tilaukseesi ilman erillistä maksua.

Roskiksia lisää, mutta ei leikkikenttää Käsämään

Liperiin on jätetty kuntalaisaloitteet Käsämän leikkipuistosta ja roskisten lisäämisestä Ylämyllylle.

Saa osallistua

Liperin elinympäristölautakunta päätti asettaa Kononovin harjun asemakaavan ja osayleiskaavan osallistumis- ja arviontisuunnitelmat nähtäville. Hankkeen tavoitteena on tutkia, voidaan alueelle kaavottaa asuintontteja.

Riveriasta valmistuneet

Riverian valmistuneet lokakuussa, Liperistä:

Kotiseutu-uutiset jaetaan tilaajille, vaikkakin osin myöhässä

Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n lakko alkoi tänään maanantaina ja jatkuu sunnuntaihin 24. marraskuuta kello 24:ään asti. Lakko vaikeuttaa postinkulkua. Viikonloppuna PAU antoi varoituksen uudesta kahden viikon lakosta edellisen jatkeeksi.

Vapaa-aikapäällikön virka auki

Liperiin palkataan vapaa-aikapäällikkö. Tämä korvaa aiemmin vapaa-aikasihteerin viran, jota hoitanut Raimo Piiroinen eläköityy.

Rääkkylässä ulosajo sunnuntaina

Auto ajautui ojaan Rääkkylässä sunnuntaina iltapäivällä. Kiteentietä kohti Rääkkylää ajaneen kuljettajan menopeli osui puuhun, jolloin auton keula painui kasaan ja ajoneuvo vaurioitui ajokelvottomaksi.