Veeti Pyykkö viides

Liperin Hiihtoseuraa edustava Veeti Pyykkö sijoittui viidenneksi nuorten SM-hiihdoissa. Pyykkö hiihti Haapajärvellä M17-sarjan perinteisen kilpailussa lauantaina.

Susi kävi koiran kimppuun Tutjunniemessä

Poliisi tiedottaa, että susi on käynyt koiran kimppuun Liperissä Tutjunniemen eteläpuolella olevassa saaressa. Koiran uskotaan toipuvan puremista huolimatta.

Nuorten SM-hiihdot viikonloppuna Haapajärvellä

Nuoret hiihtävät Haapajärvellä Suomen mestaruuksista. Liperin Hiihtoseuran nuorten naisten joukkue hiihti perjantaina N18-sarjassa sijalle yhdeksän. Joukkueeseen kuuluivat Iitu Vuorma, Veera Kontkanen ja Lotta Kurttila.

Huumekuski kiinni Ylämyllyntiellä

Joensuulaismiehen epäillään autoilleen Ylämyllyllä huumausaineiden vaikutuksen alaisena torstaina puolen päivän jälkeen. Ajotapavalvonnassa pysäytetyn miehen puhallustulos oli nolla promillea, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Ylämyllyntieltä tavoitettu 34-vuotias mies toimitettiin verikokeisiin asian varmistamiseksi.

Antti Ikosesta Liperin koulun rehtori

Liperin hyvinvointilautakunta valitsi torstain kokouksessaan Liperin yhtenäisen peruskoulun rehtorin virkaan Antti Ikosen Joensuusta. Ikonen on kasvatustieteiden ja hallintotieteiden maisteri ja työskentelee tällä hetkellä Pyhäselän koulun rehtorina.

Kelirikkokausi alkamassa

Ely-keskuksen mukaan kelirikkokausi on alkamassa Itä-Suomessa.

Nettipalvelu kertoo, vaatiiko vaiva terkkarikäynnin

Siun sotessa on otettu käyttöön uusi kansallinen sosiaali- ja terveydenhuollon verkkopalvelu Omaolo. Sen avulla on mahdollista testata, voiko sairastaa kotona vai vaatiiko tauti terveysasemalla käymisen tai peräti päivystykseen menemisen.

Häyrynlahdentieltä humalassa penkkaan

Torstaina aamuyöllä ennen kahta joensuulainen 31-vuotias mies ajoi Häyrynlahdentieltä ulos. Sivullisen soitettua poliisi ehti paikalle miestä jututtamaan, kun autoa jo hinattiin pois penkasta. Mies puhalsi 1,99 promillea, joten hänet lähetettiin verikokeisiin. Autossa tai näkyvillä ollut tyhjiä alkoholipulloja -tai tölkkejä.

Keskusta-puolueen paikallisyhdistykset yhdistyvät Liperissä

Viime torstaina päätettiin, että Liperiin perustetaan Keskusta-puolueen kuntayhdistys, jonka myötä kaikki paikallisyhdistykset häviävät. Asia sinetöidään toisessa yhdistysten kokouksessa huhtikuun alussa.

Kesätöihin än yy tee NYT!

Liperin ensimmäinen kesätyöilta järjestettiin viikko sitten torstaina kirkonkylän nuorisotalolla.