Koronatartuntojen määrä kasvaa maakunnassa

Maakunnan koronavirustilanne on pahenemaan päin. Siun sotesta tiedotetaan, että Lieksan koronavirusryppäässä on eilisen ja tämän aamun aikana varmistunut yhteensä viisi uutta tartuntaa.

Auto syttyi palamaan kesken ajon Liperissä

Lavamaasturi syttyi palamaan kesken ajon Heinävedentien varrella Lammulla eilen sunnuntaina. Ajoneuvo alkoi hytkymään kesken matkanteon, jonka vuoksi kuljettaja pysähtyi tien reunaan.

Syksyn sato vaihtoi omistajaa Liperissä

Väki kerääntyi uskollisesti Syksyn satoa Liperissä -tapahtumaan, vaikka leipä nimestä tiputettiinkin pois. Koronaepidemian vuoksi väljästi järjestetty sadonkorjuutilaisuus pidettiin ulkona aurinkoisen kelin helliessä kävijöitä ja esittelijöitä.

Kasvomaskeja jaetaan vain kirkonkylällä

Maanantaista alkaen vähävaraisille tarkoitettuja kasvomaskeja jaetaan Liperissä vain kirkonkylällä, kunnanviraston palvelupisteellä. Maskeja on jaossa arkipäivisin kello 9–11 ja 12–15 välisenä aikana.

ProAgria Itä-Suomelle toimitilat Ylämyllylle

Liperin Yrityskiinteistöt Oy on tehnyt sopimuksen ProAgria Itä-Suomen kanssa uusien toimitilojen rakentamisesta Tehtaantielle Ylämyllylle. Toimitilat nikkaroidaan kesällä puretun yritystalon paikalle.

Kuorolle harjoitustila

Kiteen seurakunnan kirkkoneuvosto on päättänyt vuokrata Rääkkylän Osuuspankin yläsalin kuoron harjoitustilaksi. Neuvosto päätti vuokran maksamisesta kuoron esityksestä.

Hirvikolari Liperintiellä

Liperintiellä sattui hirvikolari eilen keskiviikkona kello 20:n aikaan.

Gallup: Mikä on uutislähteesi?

Uutinen on itse asiassa hyvinkin arkinen asia. Sellaiseen kun saattaa törmätä niin paikallislehteä lukiessa kuin somea selaillessakin, radion kuuntelemista ja television katselemista unohtamatta.

Mistä jauhot rukiiseen?

Kun ei leipäpitäjän oma mylly enää jauha leipureille tarpeita, ovat niin kotileipurit kuin leipomotkin joutuneet kaivamaan uuden toimittajan raaka-aineille.

Työllisyyspalveluihin työhönvalmentaja

Liperin kunnan työllisyyspalveluissa on työskennellyt määräaikaisesti kaksi työhönvalmentajaa. Työsuhteista toinen päättyi kesällä ja toinen vuoden vaihteessa.