Jarmo Räty Liperi-Rääkkylä Sinisten puheenjohtajaksi

Rääkkyläläinen Jarmo Räty valittiin Liperi-Rääkkylä Sinisten puheenjohtajaksi.

Komulainen aloittaa kirkkoherrana

Kiteen uutena kirkkoherrana aloittaa tiistaina Markku Komulainen. Nurmeksesta kotoisin olevalla ja viimeisimmäksi Tampereella kappalaisena työskennelleellä Komulaisella on takanaan yli 26 vuotta pappina. Kirkkoherrana hän on paimentanut seurakuntalaisia yli seitsemän vuoden ajan.

Pentti Kuokkanen sai Antin

Liperiläinen Pentti Kuokkanen palkittiin Kotiseutu-uutisten Antti-patsaalla. Tunnustus jaetaan vuosittain henkilölle tai yhteisölle, joka on näkyvästi edistänyt paikallislehden ja paikalliskulttuurin asiaa.

Paikallislehtien Antti-patsas Sauli Niinistölle

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on saanut Suomen paikallislehtien myöntämän vuoden 2020 Antti-patsaan tunnustukseksi paikallislehdistön ja sen tekemän työn huomioimisesta.

Kirsi Vänskä-Partanen on JärjestöStara

Kotiseutu-uutisten osaomistaja Kirsi Vänskä-Partanen on valittu Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta Janen vuoden JärjestöStaraksi. Vänskä-Partanen toimii Outokummun Voimistelu ja Liikunta ry:n puheenjohtajana.

Honkalammen Nuorisoseura on Vuoden Nuorisoseura

Liperiläinen Honkalammen Nuorisoseura sai maakunnallisen tunnustuksen, kun Nuorisoseurat Pohjois-Karjala palkitsi yhdistyksen Vuoden Nuorisoseura -tittelillä.

Satu Hirvonen jatkaa maakunnallisen yrittäjäjärjestön hallituksessa

Liperiläinen Satu Hirvonen jatkaa Pohjois-Karjalan Yrittäjien hallituksen jäsenenä. Valinta tehtiin yhdistyksen syyskokouksessa tänään torstaina.

Mikko Jaskarin positiivisella asenteella

Liperin vuoden yrittäjä on Myllärin ja Ylämyllyn K-marketin kauppias Mikko Jaskari. Nelikymppinen Jaskari tunnetaan positiivisesta asenteesta työhön, yrittämiseen ja asiakaspalveluun.

Uusia koronatartuntoja vain karanteenissa olleilla

Siun soten toiminta-alueella on varmistunut eilisen maanantain aikana viisi uutta koronavirustartuntaa ja tänään tiistaina vain yksi. Kaikki tartunnat liittyvät Joensuun tartuntaketjuihin, ja ne on todettu jo karanteenissa olleilla henkilöillä.

Kirkkokonsertti ensimmäisenä adventtina

Ensimmäisenä adventtina Liperin kirkossa pidetään gaalakonsertti, jossa esiintyvät paikallisen seurakunnan kanttorina toimiva sopraano Talvikki Attila-Pekonen, pianisti Virva Garam sekä selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen.