SM-tanssit kisataan lauantaina Liperin kirkonkylällä

Liperissä järjestetään tulevana viikonloppuna lavatanssin Susel Cup SM 2023 -osakilpailuja eri tanssilajeissa.  Liperissä tanssittava kilpailu on yksi kuudesta Suomen seuratanssiliiton järjestämästä tämän vuoden cupin kisasta. Kilpailun ja tanssien tapahtumapaikkana on Liperin koulukeskus kirkonkylällä.

Rääkkylässä sattui ulosajo

Viime lauantaina iltapäivällä päihtyneeksi epäilty mies ajoi ulos tieltä Oravisalontieltä. Poliisipartion saavuttua paikalle ojaan suistunut henkilöauto oli jo hinattu pois.

Sunnuntaina reserviläisille ansiomitaleja

Pohjois-Karjalan reserviläispiirin hopeinen ansiomitalin saivat liperiläiset Arto Tarkkonen, Jesse Kallio, Tuomas Liukkonen ja Teemu Räisänen.

Lue, ketä liperiläisiä ja rääkkyläläisiä ylennettiin

Pohjois-Karjalan aluetoimiston päällikkö ylensi 4.6.2023 reserviläisiä.

Autoilija ajoi ulos Rääkkylässä

Rääkkylässä Oravisalontiellä autoilijan kulkupeli ajautui ulos tieltä perjantaina iltapäivällä. Pelastuslaitos kuvaili tilannetta niin, että auto kulki valopylvään läpi koivua päin.

Kolme kunniamerkkiä Liperin ja Rääkkylän alueelle

Sunnuntaina vietettävän Puolustusvoimain lippujuhlapäivän kunniaksi Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari jakaa kunniamerkkejä ansioituneille.

Maastoa paloi Liperissä

Laavu ja maastoa paloi Liperissä maanantaina iltapäivällä. Pelastuslaitos sai hälytyksen maastopalosta lennonjohdon kautta, kun lennolla olleelta ilma-alukselta oltiin havaittu runsasta savunmuodostusta maastossa.

Valotolppa poikki ulosajon seurauksena

Sunnuntaina henkilöauto suistui tieltä Ylämyllyllä Mattisenlahdentiellä. Ajoneuvo oli lähtenyt kuljettajan hallinnasta, kun se oli ajautunut liian lähelle tien oikeaa reunaa.

Kuljettaja ajeli reippaassa humalassa aamutuimaan

Ylämyllyllä tavattiin selvästi päihtynyt kuljettaja lauantaiaamuna kello yhdeksän jälkeen.

Lue, mitkä liperiläiset ja rääkkyläläiset tahot saivat apurahoja

Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahasto jakoi sunnuntaina tämän vuoden apurahansa. Pohjois-Karjalan rahastosta jaettavaa oli vajaa miljoona euroa, jos merkittävä summa tuli myös Liperiin ja Rääkkylään.