Uusi viestintäohje voimassa Rääkkylässä

Rääkkylän kunnassa otettiin käyttöön uusi viestintäohje, jonka tavoitteena on tarjota kuntalaisille tietoa palveluista, toiminnasta, suunnitelmista ja tavoitteista. Ohjeen mukaan kunta pyrkii tiedottamaan oma-aloitteisesti ja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa valmistelussa olevista asioista, tehdyistä päätöksistä ja muista kunnan toimintaa koskevista asioista.

Koululaiset luottavat Niinistöön

Sauli Niinistö on rääkkyläläisten koululaisten valinta Suomen seuraavaksi presidentiksi. Opinahjossa pidetyssä äänestyksessä Niinistö sai 108 ääntä, mikä on 77 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Ylämyllyllä vedenpaine voi vaihdella

Ylämyllyllä kokeillaan tiistaina ja keskiviikkona sekä mahdollisesti vielä torstaina vedenjakelun toimivuutta ilman vesitornia. Koeajon aikana verkostopainetta pidetään yllä pumpuilla. Paineessa voi esiintyä normaalista poikkeavaa vaihtelua.

Liperin Perussuomalaiset valitsivat toimihenkilönsä

Liperin Perussuomalaiset ovat täydentäneet toimihenkilövalintojaan. Hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan yhdistyksen 1. varapuheenjohtajaksi ja taloudenhoitajaksi Tiina Tikan ja 2. varapuheenjohtajaksi Susanna-Karvinen Kyllösen. Sihteeriksi nimettiin Oili Vilén. Puheenjohtajan tehtävää hoitaa Mikko Hartikainen.

Paleface tähdittää Kihausta

Paleface & Laitakaupungin orkesteri, Maria Gasolina, Tellu Turkka & Timo Alakotila, Vildá ja Slackbird – muun muassa nämä artistit nähdään ja kuullaan Kihaus Folk -kansanmusiikkifestivaalilla Rääkkylässä.

Kirkon lämmitys jäissä

Rääkkylän kirkkoa ei lämmitetä tänä talvena laisinkaan. Kaikki toiminnot siirrettiin loppuvuodesta seurakuntatalolle, kun sähkölaitteissa ilmeni ongelmia.

Paperilehden kestotilaaja – lue tästä ohjeet verkkolehteen

Kotiseutu-uutisten paperilehden kestotilaajat saavat verkkolehden lukuoikeuden veloituksetta. Aloita kysymällä kestotilaajan kuponki sähköpostilla toimitus@kotiseutu-uutiset.fi tai soittamalla 050 436 6666.

Hirvi hukkui Varpasalossa

Varpasalon Edussaaren läheisyydessä havaittiin tiistaina heikkoihin jäihin hukkunut hirvi. Paikalle osunut potkukelkkailija huomasi jäällä eläimen sarvet.

Verkosta luetaan ajankohtaisia uutisia ja arkistoja

Kotiseutu-uutisten lukijat siirtyvät pikku hiljaa myös verkkolehden lukijoiksi. Kotsari päätti loppuvuodesta, että kestotilaajat saavat verkkolehden lukuoikeuden veloituksetta.

ItäMaidon edustajisto valittu

Osuuskunta ItäMaidon edustajistoon valittiin liperiläisjäsenet sopuvaaleilla. Leipäpitäjää osuuskunnassa edustavat tutut Mikko Lihavainen ja Tiina Löfgren.