Uutena yrittäjänä tutulla pajalla

Vaikka Ylämyllyn Automaalaamo on ollut toiminnassa vasta tammikuusta lähtien, sillä on vakiintunut asiakaskunta. Samalla paikalla on ollut automaalaustoimintaa jo 30 vuotta.

Robotti antaa maanviljelijälle vapaammat työajat

Viinijärvellä nähtiin maatalouden uusimpia tuulia, kun ProAgrian järjestämässä laiduntapahtumassa oli mahdollisuus tutustua Ollilan Maito Oy:n robottinavettaan.

Piirroslaulusta paperiaskarteluun

Sanovat, että sateenkaaren päässä on aarre. Mutta millainen aarre mahtaa oikein olla, kysellään Improckin lastenkonsertissa Kihaus-lauantaina. Aitan edustalle kokoontuneilla lapsilla on asiasta näkemys jos toinenkin.

Lettuja, tuhansia lettuja

Lettutaikina tirisee kotoisasti muurinpohjapannulla. Rapeaksi paistuvasta ohukaisesta nouseva tuoksu saa veden herahtamaan kielelle – juuri nyt tekeekin mieli marjahillolla höystettyä, perinteistä herkkua.

Lempeästi, kehoa kuunnellen

Päivilän sanktuarissa joogataan luonnonhelmassa. Sateen sattuessa joogamatot levitetään vanhan salin lattialle.

Paksuniemen näyttämö vihittiin käyttöön

Paksuniemen kesänäyttämö vihittiin käyttöön keskiviikkona. Lopultakin, saattaisi moni rääkkyläläinen sanoa, sillä omasta kesäteatterista on haaveiltu pitäjässä pitkään.

Museot avaavat ovensa keskitetysti

Rääkkylässä on kihausviikolla ja sitä seuraavalla viikolla kesän paras tilaisuus vierailla museoissa.

Liikekeskuksesta tuli Mylläri

Kauppakeskus Mylläri vihittiin virallisesti käyttöön maanantaina. Juhlavien puheiden, ortodoksisen siunauksen ja jäätelötarjoilujen värittämä tilaisuus houkutteli ylämyllyläiseen liikekeskukseen kymmenittäin ihmisiä. Väenpaljoudesta päätellen liikekeskus on rakennettu tarpeeseen.

Soppa suosituinta rompepäivillä

Kun Varpasalossa on mahdollista lähteä ulos syömään valmiiseen pöytään, se mahdollisuus hyödynnetään.

Kannuskurssi kihausviikolla Koivuniemessä

Tutjussa asuva Sanni-Maaria Puustinen opettaa Rääkkylässä Kihausviikolla kehärummun tekoa.