Yhtenäistä kuntaa ei voi koskaan voittaa

Rääkkyläläiset kokoontuivat taas suurella joukolla torille pikkupakkaseen viettämään Rääkkylä-päivää.

Nykäset muuttivat Rääkkylään jäädäkseen

Rääkkylässä Ihalansalmen tuntumassa asuvat Teemu ja Sonja Nykänen sekä heidän lapsensa Jenni, Roni ja Minna ovat kertakaikkisen ihastuneita asuinpaikkaansa ja ylipäätään uuteen kotikuntaansa.

Kankaan hautausmaan uurnalehto siunattiin

– Hautausmaalla ja uurnalehdossa olemme Jumalan puistossa, jossa rakkaus, kaipaus ja huolenpito näkyvät, Joensuun rovastikunnan lääninrovasti Petri Rask puhui Kankaan hautausmaan uurnalehdon ja hautausmaan lisäosan siunaustilaisuudessa isänpäivänä.

Tuutikin aarretta etsimässä

Rääkkylän kirjasto täyttyi lauantaina pienemmästä ja isommasta väestä, jota Pikku Myy, Muumimamma, Haisuli, Tuutikki ja Nuuskamuikkunen johdattelivat satuseikkailuun.

Korkealla, kalliolla

Kotiseutu-uutisten toimittajat jalkautuvat lehden levikkialueen luontopoluille elämyksiä etsimään. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Niinikkosaaressa sijaitseva, kallioiseen maastoon muovautunut Oinaanvaara.

Liperi Volleyllä edessä kehittymisvuosi

Miesten kakkossarjassa lentopalloa pelaavalla Liperi Volleyn nuorella joukkueella on edessään kehittymiskausi. Joukkue hävisi viikonloppuna ensimmäisen kotipelinsä Oulun Kiskolle erin 0–3.

Kokkojen talossa ei palella

Tiedättehän vanhan sanonnan: lämmin ei luita riko. Tällaisen väittämän voivat todistaa todeksi Eeva ja Tero Kokko, jotka asuvat upouudessa hirsitalossa Käsämässä, aivan komean Käsämän sillan lähituntumassa.

Uuden pukkarin kautta avantoon

Tynnyrisaunan ilmestyminen Liperin Kirkkolahden rantamaisemiin kertoo talven tekevän tuloaan. Paikallinen avantouintiseura Liperin Pulikoijat lämmitti remontoidun löylyhuoneen ensimmäistä kertaa sunnuntaina ja aloitti samalla uintikautensa viileän veden syleilyssä.

Syksyiset tulet Rääkkylän saarilla

Rääkkylän saarten Syystulet-tapahtuma kokosi lauantaina liekkien loimotuksen alle erilaisiin kohteisiin kymmeniä kyläläisiä ja kauempaakin matkanneita. Tapahtuma-alueena oli Oravisalo ja Varpasalo.

Hiilloksen ja hiljaisuuden tähden

Kotiseutu-uutisten toimittajat jalkautuvat lehden levikkialueen luontopoluille elämyksiä etsimään. Tällä kertaa kohteeksi valikoituivat Vaivion vaihtelevat ulkoilumaastot.