Kultakukat vievät seikkailuun

Jyrin liikuntahallin näyttämölle on lavastettu pala Afrikkaa. On värikkäitä kukkia, viidakkohenkisiä lehtikuvioita ja koko joukko eläimiä.

Humalassa kuusiaitaan Rääkkylässä

26-vuotiaan rääkkyläläisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Mies oli liikkeellä henkilöautolla Kirkkotiellä Rääkkylässä perjantaina iltakahdeksan aikaan.

Lauluja rakkaudesta musiikkiopiston keväkonsertissa

Penttilä-salissa kuultiin tiistai-iltana Keski-Karjalan musiikkiopiston On the Stage -konsertti, jossa esiintyivät Elina Hautakosken lauluoppilaat. Lavalle nousi niin lauluyhtyeitä kuin solistejakin koko musiikkiopiston alueelta.

Uudessa-Seelannissa reissaavalle koti-ikävä iskee jouluisin

Kun liperiläissyntyinen Juuso Karttunen, 26, katseli Uudessa-Seelannissa vuoren huipulta avautuvaa Queenstownin kaupungin maisemaa, todellisuus iskeytyi tajuntaan: kyllä, minä todellakin asun täällä, ja tuolla alhaalla on minun kotini!

Toukotyöt käynnistymässä

Maanviljelijät ovat pikkuhiljaa pääsemässä pelloille toukotöihin. Perunatalo Hakulinen Liperin Salokylässä ehti istuttamaan ensimmäiset perunat jo kolme viikkoa sitten, ennen takatalven lumimyräkkää.

Reippailua ja makkaranpaistoa Mattisenlahdessa

Sydänviikko huipentui perjantaina Unelmien liikuntapäivänä Liperin Sydänyhdistyksen järjestämään kävelyretkeen Mattisenlahden luontopolulla. Tapahtumaan osallistui lähes 20 innokasta reippailijaa, vaikka sää olikin päivällä näyttänyt uhkaavan sateiselta. Iltaa kohti sää kuitenkin retkeilijöiden iloksi selkeni.

Yhteisten vuosikymmenten iltamat

Auli Partion taideateljeessa Oravisalossa vietettiin perjantaina kolmen eri taiteilijan vuosikymmenten työtä juhlistavia iltamia.

Valistusta päihteiden vaaroista

Rääkkylän koululaisille tarjoiltiin päihteiden vastaista infoa muun muassa esittelemällä kuvin tupakan vaikutuksia elimistöön.

Lintuna Liperin taivaalla

Juhani Mantsinen käynnistelee pumpun, mittarit ja ilmoittaa muulle liikenteelle rekisteritunnuksen. OH-HFB nousee taivaalle Mantsisen kotipihasta Kolmikannasta.

Iloista menoa Paloaukealla

Paloaukean tekonurmella kävi maanantaina vilske ja tohina, kun Ylämyllyn Yllätyksen jalkapallokoululaiset pääsivät vauhtiin.