Ehkä talvi ei pääsekään yllättämään

Talvi yllätti autoilijan, tavataan todeta joka ikinen syksy. Kovin nerokasta kuvaa hokema ei meistä ihmisistä kuitenkaan anna – vuorottelevathan vuodenajat kohtalaisen vakiintuneen rytmin mukaisesti.

Kurnivista suolista ja sottaisista sormista

Useammin kuin kerran olen maistellut, haistellut ja makustellut erilaisia ruisleipiä. Olen luonut arvioivia katseita leipomusten ulkoiseen olemukseen ja analysoinut leivän rakennetta. Olen pohtinut paremmuusjärjestystä yhtenä ruisleipäkisan tuomarina.

Porukalla parempi

Loppuviikosta Liperissä pinkaistaan poluille. Lauantaina Pärnävaaran kumpuilevissa maastoissa viilettää juoksija jos toinenkin, kun Pärnä Trail -nimeä kantava juoksutapahtuma houkuttelee paikalle niin kilpailijoita kuin kuntoilijoitakin.

Oot sä ihan?

Opet ja kaverit on ihan. Ja läksyjen tekeminen voi olla vähän semmosta. Joten ota siitä sitten selvää, miten asian laita on. Vai voiko sen tulkita ihan oman maun mukaan? Ilmeisesti.

Sadattelua sankon syrjässä

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Rantakalalle tänään

Yhden kesäloma kuluu mökkeillen, toisen hotelleissa, matkailuautossa tai veneessä matkustellen. Liperiläistä ja rääkkyläläistä eloa vilkastuttavat lähes nuo kaikki matkailijat ja lomanviettäjät.

Somen kautta luontoon

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Kuka siellä kulkee?

Näyttelijä oli lämpiössä, kun lavalta alkoi kuulua tavaran siirtämisen ääniä. Hän meni tarkistamaan, oliko siellä varkaita, kun tiesi olevansa yksin rakennuksessa. Ketään ei pimeältä lavalta löytynyt. Näyttelijä kertoi kokeneensa saman muutaman kerran iltaisin ollessaan yksin.

Festarikesä tulee taas

On taas se aika vuodesta, kun joka viikonlopulle tuntuu riittävän jonkinlaista tapahtumaa. Itselleni yksi kesän kohokohdista on kotikaupunki Joensuun Ilosaarirock.

Sairastuin pallohuumaan jo nuorena

En ole koskaan ollut intohimoinen penkkiurheilija. Siis jos jalkapallon MM-kisoja ei lasketa.