Matematiikkaa vai kemiaa?

Elokuu herkistää. Onhan nyt kesä kypsimmillään. Onhan nyt kuutamo. Ainakin pilvien takana. Siksipä nyt elokuussa ihmissuhdeasioista.

50 vuotta sitten

Viime viikolla julkisuuteen tulivat listat uusista ylioppilaista. Onnittelut kaikille heille ja heidän vanhemmilleen.

Vaalimietteitä

On siis kevät, kuljen Varpasalon rantaan. On vaalitkin. Arvelen tunnistavani kaksi henkilöstöryhmää, jotka ovat vaaleista mielissään. Toinen on grillimakkaroiden arvoketjun ihmiset – tuottajat ja myyjät. Kai myös logistiikkaketju.

Wau – ukilla on 100 megan kiinteä yhteys!

Näin ihmetteli pojanpoikani Onni, joka asuu 12 kilometrin päässä Turun keskustasta. Ei hänelle ollut tullut mieleenkään, että meillä täällä Rääkkylässä voi olla tuollaista. Onni joutuu tyytymään langattomiin, tökkiviin yhteyksiin. Ne eivät pelimiestä tyydytä.

Sukuseura-asiaa

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit lukea artikkelin.

Rakentamisen riemua

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit lukea artikkelin. Asettuminen vakituisesti asumaan kotipaikalle Varpasaloon nosti esille tarpeen ottaa käyttöön talomme kylmätilana oleva yläkerta. Matkan varrelta on kertynyt sen verran erinäistä esineistöä, vaatetusta ja tarvekalua, että lisätilaa tarvitsemme. Ensimmäinen ratkaiseva kysymys oli, että mitä teemme yläpohjan eristeenä olevalle puolen metrin hiekkaturvekerrokselle. Vastauksemme oli, että emme mitään.

Kiukaita ja kiertotaloutta

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit lukea artikkelin.

Kasvatusta ja kesän tapahtumia

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit lukea artikkelin. Lapsuuden muistoihini kuuluu se, kun kuivalla savikkopellolla harvennettiin sokerijuurikasta. Rivi tuntui aloittaessa käsittämättömän pitkältä. Mittasin rivin pituuden tänään ja se oli 170 metriä.

Kuvankäsittelyä

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Uutta ajattelua?

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit lukea artikkelin. Päivästä toiseen YLE:n kanavilla, ainakin aamu-tv:ssä ja eri aikakauslehdissä sanansijaa saavat erilaiset kouluttajat, valmentajat, terapeutit, mentalistit, kokemusasiantuntijat, enkeliterapeutit, kaaospilotit, rakkausvalmentajat, onnellisuusvalmentajat ja vastaavat, mukana pyörii rakkaustohtorikin. Mitä heillä on sanottavana? Surutta ja ilman näyttöä he tuovat esille omaa oppiaan ja menetelmiensä vaikuttavuutta, kaukana ei olla näiden