Kyllä Leskirouva tietää mihin Remontti-Reiskaa tarvitaan

Kyllä Leskirouva tietää ammattimiehen tarpeen. Leskirouvan elämä on välillä yhtä ajautumista remontista toiseen, kun aina jokin paikka tarvitsee kohennusta.

Kyllä Leskirouva tietää miten voi parhaiten nauttia syksyn annista

Ensimmäistä kertaa on vastattava, että Leskirouva ei todellakaan tiedä. Miten voi ehtiä saada kaiken syksystä irti?

Kyllä Leskirouva tietää, pitääkö villisikaa varoa

Kyllä Leskirouva tietää, miten pitää suhtautua villisikoihin. Luontoa on kunnioitettava ja jokaisen oma arvo tiedostettava, niin eläinten kuin ihmisten ja koko luomakunnan.

Kyllä Leskirouva tietää saako kesäkollin hylätä

Kyllä Leskirouva suorastaan paheksuu tuota kysymystä! Ei mitään tai ketään saa hylätä noin vain. Periaatteellisena ihmisenä Leskirouva asettaa tarkkaan puntariin hylkäämiskriteerit, joita aina edeltävät hankkimisvaiheet.

Kyllä Leskirouva tietää, onko tarpeen tehdä juhannustaikoja?

Kyllä Leskirouva tietää juhannuksen taianomaisuuden. Toki ei pidä unohtaa juhlapäivän perusmerkitystä, mutta kesän valoisimman ajan ihanuudesta saa hullaantua ja hullutella.

Kyllä Leskirouva tietää: Miten saada puutarha hehkumaan hedelmällisenä?

Kyllä Leskirouva tietää, että puutarhan hedelmällinen hehku on aivan itsestä kiinni. Työtä se toki teettää, mutta mikä maailmassa onnistuisi ilman ahertavaa paneutumista?

Kyllä Leskirouva tietää, miten suhtautua rattiraivoon

Kyllä Leskirouva tietää, miltä rattiraivo tuntuu. Toisten ajajien toilailut liikenteessä saavat ärsytyskynnyksen rajan paukkumaan jopa nopeammin kuin mitkään muut asiat.

Miten toimia karkauspäivänä?

Kyllä Leskirouva tietää karkauspäivän mielenkiintoisen haasteellisuuden. Joka neljäs vuosi saamme helmikuussa yhden ylimääräisen päivän, joka tuntuu kuin lahjalta – näin kalenterivuosi ja tähtitieteellinen vuosi ovat kohdillaan.

Mitä tehdä, kun nurkissa kolisee?

Kyllä Leskirouva tietää tunteen odottamattomien äänien yllättäessä. Kolahdukset nurkissa, paukahdukset, narinat ja ties mitä – hui!

Kyllä Leskirouva tietää: Pitääkö joulupukkia uskoa?

Kyllä Leskirouva tietää, miten joulupukkiin pitää suhtautua. Aiheellinen kysymys on, ymmärtääkö pukki, miten kohdella meitä ihmislapsia.