Onko parempi soutaa vai huovata?

Kyllä Leskirouva ymmärtää kysymyksen näin Leipäpäivän tienoilla. Tapahtuma tuo mieleen muistot legendaarisesta Suvisoudusta, jota vuosikymmenet seilattiin Liperin ulapoilla ja joka synnytti myös uuden leipään liittyvän tapahtuman. 

Mikä uudessa viehättää?

Kyllä Leskirouva tietää tunteen. Kaikki uusi ja ennenkokematon kiehtoo ihmisen mieltä, se on uutuuden viehätystä! Erityisesti keväällä iskee vimma laittaa moni asia vaihtoon autosta lähtien. Lisääntyvä valo aukaisee silmät tuuppaamaan vanhaa ja kulahtanutta kiertoon tai poistoon.

Kyllä Leskirouva tietää, miten ottaa ilo irti liikunnasta

Kyllä Leskirouva ottaa ilon irti liikunnasta, ja kaikesta, voisi kainosti lisätä. Innostuvana ihmisenä on joskus mietittävä, miksi ottaisi elämän eri ulottuvuudet liian vaikeasti. Tekee sen, mitä pystyy, on Leskirouvan motto.

Kyllä leskirouva tietää, onko pakkasöistä iloa

Kyllä Leskirouva pitää talvea kaikkine säineen suurena ilona. Saamme näillä leveysasteilla (siis maapallon) olla kiitollisia vuodenaikojen vaihtelusta.

Kyllä Leskirouva tietää, missä raketti räjähtää

Kyllä Leskirouva tietää räjähteet ja myös sen, että niistä on niin monta mieltä kuin on miestäkin. Oho, mitenkäs se sanonta nyt noin meneekään…

Kyllä Leskirouva tietää mihin Remontti-Reiskaa tarvitaan

Kyllä Leskirouva tietää ammattimiehen tarpeen. Leskirouvan elämä on välillä yhtä ajautumista remontista toiseen, kun aina jokin paikka tarvitsee kohennusta.

Kyllä Leskirouva tietää miten voi parhaiten nauttia syksyn annista

Ensimmäistä kertaa on vastattava, että Leskirouva ei todellakaan tiedä. Miten voi ehtiä saada kaiken syksystä irti?

Kyllä Leskirouva tietää, pitääkö villisikaa varoa

Kyllä Leskirouva tietää, miten pitää suhtautua villisikoihin. Luontoa on kunnioitettava ja jokaisen oma arvo tiedostettava, niin eläinten kuin ihmisten ja koko luomakunnan.

Kyllä Leskirouva tietää saako kesäkollin hylätä

Kyllä Leskirouva suorastaan paheksuu tuota kysymystä! Ei mitään tai ketään saa hylätä noin vain. Periaatteellisena ihmisenä Leskirouva asettaa tarkkaan puntariin hylkäämiskriteerit, joita aina edeltävät hankkimisvaiheet.

Kyllä Leskirouva tietää, onko tarpeen tehdä juhannustaikoja?

Kyllä Leskirouva tietää juhannuksen taianomaisuuden. Toki ei pidä unohtaa juhlapäivän perusmerkitystä, mutta kesän valoisimman ajan ihanuudesta saa hullaantua ja hullutella.