Voimaa ja energiaa fitness-urheilusta

Kirsi Timosen mielestä kehitysvammaisten asiat Liperissä ovat hyvin, mutta työ- ja päivätoiminnan tarjonnassa olisi kehitettävää.

Pasi Hirvonen ottaa kontaktia pelikentällä

Rugby on kontaktilaji, jonka parissa Pasi Hirvonen aikoo jatkaa niin kauan kuin terveyttä ja aikaa riittää. Karjalan Rugby on pelannut lähes kaikki kotipelinsä Liperissä.

Kotiinpaluu

Ylämyllyn koulun uuden luokanopettajan Anniina Hirvan entisellä asuinpaikkakunnalla Espoossa asuu reilu 280 000 asukasta, mikä tarkoittaa noin 900 asukasta neliökilometrillä.

Elämän tukikohta

Erään mäen päällä Lammulla on talo, jolla on monta omistajaa. Anu Tervala pitää yhdessä sisarustensa kanssa huolta pihapiiristä, jossa hänen äitinsä Eine Tervala ja isä Jaakko Tervala asuivat ennen vakituisesti.

Keräilijän kodissa on ainainen tilanpuute

Joku kerää postimerkkejä, toinen sarjakuvia, kolmas vanhoja rahoja. Keijo Hirvonen on kerännyt kaikkia näitä sekä paljon muuta.

Tilkkupäivät tulevat

Hannele Kinnusen työpajalla vanhat tekstiilit saavat uuden elämän.

Kahvila joka pysyy

Anne Martikaisella pitää tiistaiaamuna kiirettä. Konditorio-kahvila Moccaan on tulossa lounastamaan neljän hengen seurue, minkä lisäksi pitäisi saada valmiiksi pellillinen mangoappelsiinikuorrutteisia pikkuleipiä.

Sahlman kaipaa vireyttä Leppälahteen

Leppälahti on hiljentynyt vuosikymmenien saatossa. Unto Sahlmanin matka pankkiin pitenee kesällä entisestään.

Kesätyöntekijästä yrittäjäksi

Jemina Nykänen loi itselleen kesätyöpaikan perustamalla oman yrityksen.

Allan sai Jahdin eräkaverikseen

Rääkkyläläiskennelin lahjoittama metsästyskoiranpentu matkasi Pohjois-Pohjanmaalle.