Kartutettu pääoma tuo laatua elämään

Reima Karetie nauttii luonnon keskellä asumisesta, sillä näköetäisyydellä ovat niin marjat, kala-apajat, pilkottavat puut kuin muistisairas vaimokin.

Hyvien harrastusten huolehtija eläkkeelle

Vapaa-aikasihteeri Raimo Piiroinen jättää työpöytänsä 66 vuoden iässä – koska ennen eläkkeelle jäämistä täytyi Liprakan aukeaminen varmistaa.

Futisäiti kirjoitti oppaan kaltaisilleen

Ylämyllyläisen Outi Juurikaisen uusin kirja on vastaus futisvanhempien pohdintoihin. Sen sivuilla kerrotaan, miten tukea ja kannustaa lapsia kohti pienten palloilijoiden ikiomia futisunelmia.

Hyvää mieltä koirista ja käsitöistä

Liperiläinen Virpi Partanen haluaa keskittyä asioihin, joista tulee hyvä mieli. Hän työskentelee koirien kanssa, kirjoittaa ja tekee käsitöitä.

Yrittäminen on verissä

Yrittäminen on ollut Nissisellä verissä jo yli kolmekymmentä vuotta. Hän pohtii parhaillaan panimotuotannon elvyttämistä.

Hyvinvointia perusopetuksesta kulttuuriin

Riitta Lappalainen on viihtynyt Liperissä jo 46 vuotta. Liperi ja liperiläiset ovat hänelle tuttuja työn ja asuinpaikkojen kautta.

Uuden sukupolven ylilääkäri

Raimo Joro aloitti Liperin terveysaseman ylilääkärinä Inkeri Hentisen jäätyä kesällä eläkkeelle.

Maru Grönroos on valmentamisen ammattilainen

Rääkkylässä asuva Maru Grönroos on futsalin ja jalkapallon valmentamisen ammattilainen, jota kiinnostaa myös seurojen kehittäminen.

Nupposen Jere haluaa räpätä

Räppäri Jere Nupponen haluaisi saada omia kappaleitaan julkaistuksi. Myös esiintymiset olisivat mieleen.

Parasta Rääkkylää kartoittamassa

Tanja Lamminsalo toimii Parasta Rääkkylää -hankkeen projektipäällikkönä kahden seuraavan vuoden ajan. Kotikuntansa parhaiksi puoliksi hän nostaa luonnon ja monipuolisen yritysosaamisen.