Sahlman kaipaa vireyttä Leppälahteen

Leppälahti on hiljentynyt vuosikymmenien saatossa. Unto Sahlmanin matka pankkiin pitenee kesällä entisestään.

Kesätyöntekijästä yrittäjäksi

Jemina Nykänen loi itselleen kesätyöpaikan perustamalla oman yrityksen.

Allan sai Jahdin eräkaverikseen

Rääkkyläläiskennelin lahjoittama metsästyskoiranpentu matkasi Pohjois-Pohjanmaalle.

Kissasta tuli Kutvonen

Rääkkyläläinen Katja Hirvonen keksi nimen Kotsari-kissalle. Hirvonen osallistui Kotsari-kissan nimen keksimiskisaan vappuaattona Rääkkylän kirjastossa. Kutvonen valikoitui ehdotukseksi pienen pohdinnan perusteella, ollen ainoa laatuaan ehdotusten joukossa.

”Tulin takaisin jäädäkseni”

Varpu Vartiainen on syntynyt ja kasvanut Liperissä. Ylioppilastutkinnon jälkeen tie vei koko ajan kauemmas aina Etelä-Suomea myöten, mutta nyt nainen on taas juurillaan.

Kulttuurintekijä nauttii tekemisestä

Liperiläisenä muusikkona ja kulttuurintekijänä tunnettu Virpin Eronen on julkaissut toisen runokirjansa vuoden sisällä.

Hyvää ja hauskaa jalkapalloa

Valmentajana Jani Salomaa painottaa liikkuvaa pallonhallintapeliä. Hän haluaa tarjota juniori-ikäisille ja hieman vanhemmille tilaisuuden harrastaa ja urheilla ilman tiukkoja tulostavoitteita.

Yksilöitä sisällissodan eri puolilla

Sisällissodan monimuotoiset tapahtumat ovat Martti Huikurin suvun historiaa. Niistä on säilynyt tietoa Uuno Huikurin haastattelunauhoissa. Huikurin suvussa kokemuksia kertyi molemmilla puolilla.

Rautiaisilla edessä avainten luovutus

Liperin kirkonkylän K-kauppiaspari Tero ja Heidi Rautiainen ovat seitsemän vuoden yrittämisen jälkeen muutoksen edessä. He lopettavat Neliapilassa huhtikuun viimeisenä päivänä.

Mervi on lasten liikuttaja

Mervi Ryynänen on pian tuttu näky Paloaukean tekonurmella, ellei ole sitä jo nyt. Joensuulaisnainen hyppäsi maaliskuun alussa Ylämyllyn Yllätyksen riveihin, aloittaessaan ahkeroinnin seuran osa-aikaisena työntekijänä.