Joogasta en halua luopua ikinä

Satu Malinen on aloittamassa uutta elämänvaihetta. Sun Ahonlaita Ahonkylässä on myynnissä. Joogaa Malinen ei kuitenkaan jätä.

Täysillä eteenpäin toista kautta kohti

Erotessaan Perussuomalaisista Kari Kulmala ajatteli, että tulikohan tehtyä poliittinen itsemurha. Ajatus häipyi mielestä kannustavan palautteen jälkeen.

Enkelin suojassa satavuotiaaksi

Sunnuntaina 100 vuotta täyttävä Tuomas Lappalainen oli perustamassa Liperin taksiasemaa 40-luvulla. Kahdeksan vuosikymmentä autoillut veteraani juhlii Kivekkäiden talolla sunnuntaina.

Kirsi kokkaa kotona ja koulussa

Kotitalousopettaja Kirsi Pulkkinen ei muista, milloin olisi viimeksi ruisleipää leiponut. Äiti kun pitää hänet leivässä.

Yrittäjämieli on avoin

Perheyrityksen hallinnosta vastaava Minna Kurvinen kokee, että eletty elämä ja hyvinvoinnin saralta saadut opit ovat tehneet hänestä juuri sellaisen kuin hän nyt on.

Työtä ihmisten hyväksi

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen pelastusjohtajalla, liperiläisellä Jorma Parviaisella alkaa olla maakunnan ylimpänä pelastusviranomaisena työpäivät vähissä. Virallisen eläköitymisen aika on vuodenvaihteessa, mutta hän siirtyy vuosilomalle jo tällä viikolla.

Rinnepiha tarjoaa näkymiä ja tekemistä

Maarasten pihapiiri Ukonlahdessa valittiin kekälekunnan kauneimmaksi pihaksi. Raati valitsi Rääkkylä-Seuran pihakilpailun voittajaksi hyvin erilaisen kokonaisuuden; järven rannalla, jyrkässä rinteessä sijaitseva moniulotteinen piha on sekä viihtyisä että käytännöllinen.

Voimaa ja energiaa fitness-urheilusta

Kirsi Timosen mielestä kehitysvammaisten asiat Liperissä ovat hyvin, mutta työ- ja päivätoiminnan tarjonnassa olisi kehitettävää.

Pasi Hirvonen ottaa kontaktia pelikentällä

Rugby on kontaktilaji, jonka parissa Pasi Hirvonen aikoo jatkaa niin kauan kuin terveyttä ja aikaa riittää. Karjalan Rugby on pelannut lähes kaikki kotipelinsä Liperissä.

Kotiinpaluu

Ylämyllyn koulun uuden luokanopettajan Anniina Hirvan entisellä asuinpaikkakunnalla Espoossa asuu reilu 280 000 asukasta, mikä tarkoittaa noin 900 asukasta neliökilometrillä.