Yrittäjäjärjestön ruoriin

Ilotulitusrakettien paukkuessa vaihtuu vuosi ja Liperin Yrittäjien puheenjohtaja. Käsämäläinen mainoskuvaaja Harri Mäenpää ottaa luottamustehtävän hoitaakseen.

Kari Pitkänen haluaa olla kansanmies

Liperiläinen Pitkänen on ensimmäistä kertaa kansanedustajaehdokkaana. Hän muistuttaa nykyisen hallituksen saavutuksista ja toivoo, että uudistuksia jatketaan.

Hartikaisen Nastahan se siinä!

Pitkään maailmalla kierrettyään Ritva Varpoila on asettanut takaisin Viinijärvelle, jossa hänen juurensa ovat lapsuudesta saakka.

Asiatytöstä erikoishammasteknikoksi

Raija Sarola on työskennellyt hammasalalla peräti kolmen vuosikymmenen ajan. Hänellä on yritys Liperin kirkonkylällä ja into tehdä hammasproteeseja niin pitkään kuin suinkin. Ajatus eläkepäivistä ei Sarolaa houkuttele.

Vihreän perheen ehdokas

Viinijärveläinen Eveliina Eronen hakee neljän vuoden mittaista pätkätyötä eduskunnasta. Hän asettui Vihreiden ehdokkaaksi ajaakseen heikompien asioita.

Kynsin ja hampain kiinni Viinijärvessä

Viinijärven keskeinen sijainti on kyläyhdistyksen puheenjohtaja Karita Jetsosen mukaan hyvä asia. Palveluitakin on, mutta sote-palveluiden riittävyys huolestuttaa.

PM-hopeaa Rääkkylään

Rääkkyläläinen Sanna Luostarinen sai hopeaa PM-kilpailuissa Jönköpingissä. Ruotsin Holstein-yhdistyksen järjestämässä nuorten Nordic showmanship -kilpailussa 19-vuotias Luostarinen esitti lainaeläintä, mutta tapahtumasta kertyi lisäintoa myös kotitilan hiehojen näyttelyyn viemiselle.

Kokemusta ja intohimoa riittää

Pitkäaikaisen kokemuksen eduskuntatyöstä omaava liperiläinen Eero Reijonen tuumaa, että hänellä on kokemusta ja intohimoa neljännelle täydelle kaudelle.

Nojapyörä on tehokas poljettava

Rasivaaralainen Tommi Sallinen tykästyi nojapyörään jo hyvän aikaa sitten. Nykyään hän viilettää sellaisella pitkin Rääkkylän raitteja.

Joogasta en halua luopua ikinä

Satu Malinen on aloittamassa uutta elämänvaihetta. Sun Ahonlaita Ahonkylässä on myynnissä. Joogaa Malinen ei kuitenkaan jätä.