Retkeilyyn rakastunut

Ylämyllyläinen Jouko Koivu tuntee luonnon ja tykkää liikkua siellä. Pärnävaaran miljöötä hän kehuu maastoltaan vaihtelevaksi ja kotoisan oloiseksi.

Minä osaan ja teen itse

Jalkojen menettäminen ei ole hillinnyt Irja Huikurin menohaluja. Hänen tavoitteenaan on kelata pyörätuolilla päivittäin sulan maan aikaan kahdeksan kilometriä.

Kauko Räty asuu nyt hiljaisessa talossa

Kauko Räty on pari viimeistä vuotta asunut yksin omakotitalossaan Ylämyllyllä. Kalsalta tuntuu kotona yksin, sen jälkeen kun Annikki-vaimo joutui Jyrin hoivakotiin.

Aikuisuuden aikaan

Ensi viikon lauantaina on aika juhlia uusia ylioppilaita. Rääkkylässä varttuneelle Luukas Saariselle lukion suorittaminen on yksi askel lähemmäs unelma-ammattia.

Kombutsaa ja kaikenlaista muutakin

Auli Rouhiainen kokeilee rohkeasti kaikenlaista uutta: sitruunansiemeniä, hyvinvointialaa ja kombutsaa.

Kyllä siihen kaikkeen tottui

Hyväkuntoisella Inkeri Kestillä on ikää 96 vuotta. Seuraava vuosiluku tulee täyteen toukokuussa. Hän jäi varhain kymmenen lapsen yksinhuoltajaksi.

Urheileva maankäyttöpäällikkö

Kimmo Kymäläinen on entinen aktiiviurheilija, jota vetävät puoleensa edelleen Pärnävaaran ja Liperin hyvät harrastusmahdollisuudet.

Hyvä koira on kuin lottovoitto

Käsämäläinen Jouko Kettunen on koiraharrastaja. Hänen koiransa Late on Pohjois-Karjalan piirinmestari ja Pohjoismaiden mestari.

Uurnan virallinen valvoja

Rääkkyläläinen Merja Sairanen on toiminut vaalitoimitsijana kolmissa vaaleissa. Työ vaatii tarkkuutta, mutta pienellä paikkakunnalla moni äänestäjä on entuudestaan tuttu.

Ei tämä ikuisesti kestä

Haaralalla on takana jo 127 maratonia, eikä loppua näy, jos terveys kestää. Monipuoliseen urheiluharrastukseen kuuluvat myös paini ja suunnistus.