Uutta jäteasemaa rakennetaan Honkalammelle

Honkalammelle on rakentumassa uusi jäteasema, joka auttaa kotitalouksia pääsemään eroon kaikenlaisesta roskasta ja romusta oikeaoppisesti. Ylämyllyntien ja Kuopiontien väliin, Honkalampi-keskuksen läheisyyteen rakennettava Puhas Oy:n jäteasema avaa porttinsa ensi keväänä.

Torstai-iltana Ylämyllyllä satoi räntää, perjantaina Rääkkylä peittyi lumeen

Sää kylmenee loppuviikkoa kohden Pohjois-Karjalassa. Torstai-iltana talvesta saatiin esimakua, kun ainakin Ylämyllyllä satoi märkää lunta. Maahan saakka räntäsade ei jäänyt.

Päihteetön päiväkeskus kutsui kyläläisiä

Liperin kirkonkylällä sijaitsevalla Kris ry:n päiväkeskuksella vietettiin perjantaina avajaisia.

Salla Käyhkö visuaalisen myyntityön 7. taitavin

Rääkkyläläislähtöinen Salla Käyhkö sijoittui ammattitaidon MM-kilpailuissa seitsemänneksi. Käyhkön laji oli visuaalinen myyntityö.

Jyrin valokuituhanke käynnistyi

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Montun Kunkussa ratkottiin heittäjien paremmuuksia

Honkalammen Nuorisoseuran järjesti viime viikonloppuna Montun Kunkku -kilpailut, joissa miteltiin paremmuuksista saappaan- ja linkopallonheitoissa.

Seppänen lähetetään mielentilatutkimuksiin

Hovioikeus on määrännyt Viinijärven hukuttamisista käräjäoikeudessa tuomitun Pekka Seppäsen mielentilatutkimuksiin.

Huovasta syntyy maskotti

Näppäräsorminen tekijä saa huopapalasesta aikaan kissan, nallen tai lohikäärmeen. Huovasta syntyy mukava maskotti koristeeksi laukkuun tai sängyn päälle.

Sadesää koettelee edelleen viljelijöitä

Sadesyksy on tuonut lisää vaikeuksia maanviljelijöille kolean kesän jälkeen. Vahinkojen määrä lienee ennätyksellinen, sillä osa sadosta jää väistämättä peltoon. Satovahinkokorvauksia ei nykyisin ole.

Vesa Laurell tekee kuntokartoituksen

Lipertekissä teknisenä isännöitsijänä syyskuun puolivälissä aloittanut Vesa Laurell on jo ryhtynyt tekemään osana työtään Liperin vuokratalojen asuntokannan kuntokartoitusta. Laurell aikoo saada työn valmiiksi lopputalveen mennessä.