Työmaalla tarvitaan aina mestaria

Liperiläinen Jarmo Hämäläinen sai RKL:n Pohjois-Karjalan piirin Vuoden mestari 2017 -tunnustuksen pitkästä ja ansiokkaasta urastaan. Rakennusinsinööri Hämäläinen on Eero Reijonen Oy:n toimitusjohtaja.

Kerrostaloesittely kiinnosti

Rakennusliike Reijosen järjestämä esittely Liperin kirkonkylän kerrostalohankkeesta kiinnosti eilen vajaata kymmentä katsojaa. Toimitusjohtaja Jarmo Hämäläinen kertoi, että kävijät olivat tosimielellä liikkeellä.

Työpajatoiminnan vuokratiloista päätetään maanantaina

Rääkkylän kunnanhallitus päättää maanantaisessa kokouksessaan, järjestetäänkö kuntouttavaa työpajatoimintaa tammikuusta alkaen yhdessä vai kahdessa eri kohteessa. Kuntouttava työtoiminta ja terapeuttinen työtoiminta järjestetään Rääkkylässä vuoden alusta alkaen kunnan omassa työpajassa.

Joulutulien äärellä hiljennytään

Liperin reserviläisjärjestöjen joulutulilla oli tänä vuonna sekä vanhaa että uutta. Liperin vanhan kunnantalon pihapiirissä pidetty iltahetki oli paikkana uusi, mutta tulien sanoma on vanha.

Kauneushoitola Ylämyllylle

Anne Rönkkö on avannut kauneushoitolan Ylämyllylle. Honkalammella asuva kosmetologi on työskennellyt alalla useiden vuosien ajan, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Kauneus sinussa –nimisen yrityksen hän perusti vajaa pari vuotta sitten, muutettuaan perheensä kanssa takaisin Liperiin.

Kunta kutsui Viinijärvelle jouluruokailuun

Liperin kunnan jouluruokailussa oli ruuhkaa ensimmäisen puolen tunnin aikana. Hieman yli sata tuolia täyttyi ruokalassa sukkelaan, joten onneksi aulaan oli katettu lisää pöytäpaikkoja.

Kirkollisverotulot vähentynevät

Liperin seurakunnan kirkkovaltuusto siunasi ensi vuoden toiminnan ja talouden suunnitelmat.

Joulu herkistää ihmisen

Kauneimmat joululaulut on yhdessä samaan tahtiin hyrisemistä, sävelten tapailua ja joulun sanoman julistamista. Se on kuitenkin myös antamisen iloa.

Airsoft liikuttaa samanhenkisiä

Liperiläinen Harri Hyttinen on melko tyypillinen airsoftin harrastaja. Alle kolmekymppinen Hyttinen aloitti vuosia sitten lajin harrastamisen kavereiden innostamana. ”Kuulasodassa” saa Hyttisen mukaan liikuntaa ja laji on samanhenkisten harrastajien sosiaalinen tapahtuma.

Lapsen kielellä

Liperiläisen Ninka Reittu-Kuurilan mielestä lasten tunteista voi kirjoittaa, jos muistaa, mitä on olla lapsi.