LiVo:n miehillä kakkossarja päätökseen

Liperi Volley:n miehet pelasivat viime sunnuntaina kauden viimeisen kakkossarjaottelunsa. LiVo voitti Liperin yläasteella pelatussa ottelussa jyväskyläläisen Jyväs Lentiksen 3–1 (25–17, 25–18, 19–25, 25–23). Joukkue on 17 pisteellä alajatkosarjan ykköslohkossa kolmantena, kun muutamalla joukkueella on vielä pari peliä pelaamatta.Sunnuntaisessa ottelussa valmentaja Joonas Turkka peluutti kaikkia mukana olleita 10 pelaajaa. Hyvin ja hyvällä yhteishengellä pelanneesta joukkueesta yleispelaaja Esa Hakulinen teki 22 pistettä. Myös kaksi erää vaihdossa ollut yleispelaaja Ville Raita (14 pistettä), nuori 17-vuotias hakkuri Oskari Pirinen (13 pistettä) ja keskitorjuja Joonas Toivanen (9 pistettä) olivat tehokkaita. Ottelussa joukkueen parhaana palkittiin tällä kertaa passarina pelannut Sampo Kurttila.
Edellisestä kaudesta nuorentuneen joukkueen, keski-ikä noin 22 vuotta, kantavia pelaajia ovat olleet yleispelaajaksi passarin paikalta siirtynyt Esa Hakulinen ja yleispelaaja Ville Raita. Heillä molemmilla on kokemusta aikaisemmilta kausilta korkeammaltakin sarjatasolta: Esa kuului pari vuotta sitten liigassa pelanneen Riennon joukkueeseen ja Ville viime kaudella Hurmoksen ykkössarjajoukkueeseen. Yleispelaajaksi Parikkalan Urheilijoista tulleelle Kari Romppasella oli joukkueessa varattu tärkeä rooli. Hänen kautensa kuitenkin päättyi jo neljännessä ottelussa tapahtuneeseen loukkaantumiseen. Sitä ennen Kari oli pelannut yli 15 pisteen keskiarvolla per ottelu. Ville Raidan sijoittumista 360 tehdyllä pisteellä kuudenneksi sarjan tilastossa yli 450 pelaajan joukosta on kova suoritus.
Joukkueen tavoitteena ollut yläjatkosarja jäi tällä kaudella saavuttamatta lähinnä loukkaantumisten takia. Liperi Volley:lla on tarkoitus pelata kakkossarjaa myös ensi kaudella. Ensi kaudella pelaajat ja sen myötä joukkue on kokeneempi ja kovempi, joten parempi menestyminenkin on mahdollista.
Hannu Liimatta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *