Paikallislehtien Antti-patsas Suomen Yrittäjät ry:lle

Suomen paikallislehdet ovat myöntäneet vuoden 2017 Antti-patsaan Suomen Yrittäjät ry:lle tunnustukseksi aktiivisesta yhteistyöstä paikallislehdistön kanssa. Palkinto jaettiin tänään Antin päivänä.

Sanomalehtien Liiton paikallislehtijaosto, Paikallislehtien Päätoimittajayhdistys ja Suomen Paikallismediat Oy jakavat valtakunnallisen Antti-patsaan tunnustuksena yhteisölle, joka on toiminnallaan edistänyt paikallislehdille tärkeitä arvoja. Suomen Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen vastaanotti Antti-patsaan torstaina Helsingissä.

Suomen Yrittäjät ry ja sen yli 400 paikallisyhdistystä eri puolilla Suomea ovat paikallislehtien tärkeitä kumppaneita. Yhteistyötä tehdään säännöllisesti ja pitkäjänteisesti. Yrittäjäjärjestö ja yrittäjät ovat paikallislehdille paitsi ehtymättömiä juttuaiheiden lähteitä myös tärkeitä mainostajia.

Kotiseutu-uutisten Antti-patsaan sai tänä vuonna rääkkyläläinen Tommi Sallinen.

Jutta Tommi Sallisesta

Vastaa