Urheileva maankäyttöpäällikkö

Kimmo Kymäläinen on entinen aktiiviurheilija, jota vetävät puoleensa edelleen Pärnävaaran ja Liperin hyvät harrastusmahdollisuudet.

Hyvä koira on kuin lottovoitto

Käsämäläinen Jouko Kettunen on koiraharrastaja. Hänen koiransa Late on Pohjois-Karjalan piirinmestari ja Pohjoismaiden mestari.

Uurnan virallinen valvoja

Rääkkyläläinen Merja Sairanen on toiminut vaalitoimitsijana kolmissa vaaleissa. Työ vaatii tarkkuutta, mutta pienellä paikkakunnalla moni äänestäjä on entuudestaan tuttu.

Ei tämä ikuisesti kestä

Haaralalla on takana jo 127 maratonia, eikä loppua näy, jos terveys kestää. Monipuoliseen urheiluharrastukseen kuuluvat myös paini ja suunnistus.

Ikäautoilijoiden muistin ja liikkuvuuden on pelattava

Ylämyllyläinen Erkki ”Eko” Pesonen toivoo, että autoilijat olisivat vastuunsa kantavia, päteviä ja turvallisia kuljettajia. Tätä suuntausta hän vauhdittaa Liikenneturvan kouluttajana.

Koskenkorva auttaa kuunnellen

7 Cups -toiminnassa mukana oleva Atte Koskenkorva haluaa tehdä maailmasta mukavamman paikan elää.

Äänimaljoihin ihastunut

Liperiin viime vuonna muuttanut Anniina Laine on kiinnostunut kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Vuodenvaihteessa hän kävi äänimaljakurssilla Nepalissa.

Kirkkoherra, oikeustieteen tohtori ja historian maisteri

Liperin kirkkoherra Jari Uimonen täyttää 50 vuotta tänään torstaina. Hän on silloin matkoilla. Uimonen on tohtorin väitöksen lisäksi suorittanut kaksi muuta yliopistotutkintoa.

Kaverit kasaan ja kokoustamaan

Jonna Sirainen on selannut yhden jos toisenkin Kotiseutu-uutisten vuosikirjan etsiessään juttuja millenium-seiskoista luokkakokouksen alla.

Juurilleen palannut

Raija Albert täyttää torstaina 70 vuotta. Hän on asunut suurimman osan elämästään Saksassa, mutta on viihtynyt pian vuosikymmenen siellä, mitä aiemmin kutsui mummolakseen.