Pelastustyöstä parsintahommiin

Liperin paloaseman kesämies Joonas Karvinen on toisen polven palomies. Leipäpitäjäläistä juurta oleva Karvinen on ollut asemalla mukana lukioikäisestä asti.

Yli miljoonan piirakan Kunniaheinämies

Rääkkylä-Seuran Kunniaheinämies 2019 -tittelin saaja Anu Hyttinen tunnetaan niin leipomotoiminnastaan Rasivaarassa kuin luotettavana pitoemäntänäkin.

Vaatteet asennetta myöten

Riikka Timonen on liperiläinen fiftari-ihminen. Aikakausi on elämäntapa, joka kuuluu levylautasella sekä näkyy pukeutumisessa ja automieltymyksissä.

Mopolla metsäpolulle

Eemeli Naumanen on 10-vuotias moottoriharrastaja Viinijärveltä. Hän on kurvaillut Ahonkylän metsissä yli puolet elämästään.

Retkeilyyn rakastunut

Ylämyllyläinen Jouko Koivu tuntee luonnon ja tykkää liikkua siellä. Pärnävaaran miljöötä hän kehuu maastoltaan vaihtelevaksi ja kotoisan oloiseksi.

Minä osaan ja teen itse

Jalkojen menettäminen ei ole hillinnyt Irja Huikurin menohaluja. Hänen tavoitteenaan on kelata pyörätuolilla päivittäin sulan maan aikaan kahdeksan kilometriä.

Kauko Räty asuu nyt hiljaisessa talossa

Kauko Räty on pari viimeistä vuotta asunut yksin omakotitalossaan Ylämyllyllä. Kalsalta tuntuu kotona yksin, sen jälkeen kun Annikki-vaimo joutui Jyrin hoivakotiin.

Aikuisuuden aikaan

Ensi viikon lauantaina on aika juhlia uusia ylioppilaita. Rääkkylässä varttuneelle Luukas Saariselle lukion suorittaminen on yksi askel lähemmäs unelma-ammattia.

Kombutsaa ja kaikenlaista muutakin

Auli Rouhiainen kokeilee rohkeasti kaikenlaista uutta: sitruunansiemeniä, hyvinvointialaa ja kombutsaa.

Kyllä siihen kaikkeen tottui

Hyväkuntoisella Inkeri Kestillä on ikää 96 vuotta. Seuraava vuosiluku tulee täyteen toukokuussa. Hän jäi varhain kymmenen lapsen yksinhuoltajaksi.