Mia Mantsinen jatkaa Kauppakamarin varapuheenjohtajana

Ylämyllyläisen Mantsinen Groupin toimitusjohtaja Mia Mantsinen jatkaa Pohjois-Karjalan kauppakamarin toisena varapuheenjohtajana.

Puheenjohtajana jatkaa vuonna 2020 toimitusjohtaja Ari Mononen Iivari Mononen Groupista ja ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa Pohjois-Karjalan Osuuspankin toimitusjohtaja Jaana Reimasto-Heiskanen.

Muut hallituksen jäsenet ovat kunnanjohtaja Markus Hirvonen (Juuan kunta), toimitusjohtaja energianeuvos Jorma Korhonen (Pohjois-Karjalan Sähkö Oy), toimitusjohtaja Harri Palviainen (Business Joensuu Oy), toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen (Siun Sote), rehtori Petri Raivo (Karelia Ammattikorkeakoulu Oy), tuotantojohtaja Mikko Saastamoinen (Abloy Oy) sekä asianajaja Tuomo Vatanen (Asianajotoimisto Surakka Oy).

Vastaa