Suvi soi urkusävelin

Suvi soi Liperissä -konserttisarja jatkuu urkukonsertilla. Ensi keskiviikkona, 17. heinäkuuta, järjestettävässä konsertissa esiintyy Tampereen tuomiokirkon urkuri, urkutaiteilija Esa Toivola.

Konsertin teemana on ”Vielä on kesää jäljellä” ja sen ohjelmisto koostuu muun muassa perinteisistä Oskar Merikannon, Jean Sibeliuksen ja Johann Sebastian Bachin teoksista. Mukaan mahtuu myös yllätyksiä – Toivolan taiteellisena erikoisuutena on improvisaatio. Hänellä on kokemusta mykkäelokuviin improvisoiduista taustamusiikeista sekä pianolla että uruilla.

Tulossa myös muita konsertteja

Konserttisarjaan kuuluvat myös kahden muun kokoonpanon heinäkuun lopun konsertit. Baritoni Jukka Romu ja harmonikansoittaja Arto Tarkkonen esiintyvät tiistaina 23. heinäkuuta sekä Konttilanhovilla että Penttilä-salissa.

Suvi soi Liperissä -sarjan päättää sellisti Andreas Hellingin, viulisti Hanne Lundin ja kitaristi Patrik Klemolan jousi- ja kielisoitintrio, joka esiintyy heinä-elokuun taitteessa Liperissä. Keskiviikkona 31. heinäkuuta esiintymispaikkana on Liperin kirkko ja torstaina 1. elokuuta he esiintyvät Päivilän sanktuarissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *