Huumekuskeja Kuopiontiellä

Keskiviikkona aamupäivällä poliisin puhallusratsiaan jäi Kuopiontiellä Liperissä kiinni kaksi huumeiden vaikutuksen alaisena autoillutta kuljettajaa.

Huumepikatesti osoitti, että outokumpulainen 36-vuotias nainen olisi käyttänyt muun muassa amfetamiinia. Lisäksi naisella oli hallussaan pieni määrä huumausainetta. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Lisäksi hän antoi aluksi poliisille väärän henkilötiedon, mutta korjasi tiedon hetken kuluttua.

Samaisessa ratsiassa 23-vuotias joensuulaismies antoi positiivisen huumepikatestin tuloksen muun muassa amfetamiinille. Lisäksi autosta löytyi huumausaineeksi epäiltyä ainetta sekä sen käyttövälineitä.

Kotiseutu-uutisten laajempi juttu (20.6.2019) huumeiden käytöstä Ylämyllyllä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *