Kunta palkkaa tukea Korhoselle

Liperin kunnanhallitus päätti palkata Asianajotoimisto Aki Pietarinen Oy:n selvittämään varhaiskasvatuksen johtaja Sirkka Korhoseen kohdistuvaa epäasiallista kohtelua.

Kunnan työsuojelupäällikön mukaan työnantajan on puututtava, jos työssä esiintyy työntekijään kohdistuvaa, hänen terveydelleen haittaa tai vaaraa aiheuttavaa epäasiallista kohtelua. Hallituksen pöytäkirjassa todetaan, että Korhoseen on kohdistunut järjestelmällistä ja pitkään jatkunutta epäasiallista kohtelua ja arvostelua. Se saattaa vaarantaa jatkuessaan työntekijän terveyden.

Viime vuonna kunta teetti selvityksen varhaiskasvatuksen tilasta. Selvityksessä todettiin, ettei Korhonen ole syyllistynyt viranhoidossaan laiminlyönteihin. Hän itse katsoo, että epäasiallinen kohtelu on edelleen jatkunut, kun hänet mainitaan nimellä ja hänen erottamistaan vaaditaan perusteettomasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *