Petra Torvinen sprintin karsinnan kahdeksas

Liperin Hiihtoseuraa edustava Petra Torvinen oli sunnuntain SM-sprintin karsinnassa kahdeksas. Aamun hurjan hyvä hiihto ei toistunut eräosuudella.

Torvinen jäi lopulta oman eränsä viidenneksi, kun Riitta-Liisa Roposen repäisy erotti jyvät akanoista erän loppupuoliskolla.

Tuore nuorten PM-voittaja Lotta Kurttila hiihti aamulla 59. sijalle. Miesten sprintissä Liperin Hiihtoseuran ainoa kisaaja oli Petri Torvinen, joka hiihti aika-ajoissa sijalle 57.

Naisten joukkue oli Imatralla lauantain viestissä 19. nopein. Sairastapausten vuoksi varahiihtäjiä oli urakoimassa kolme kertaa viiden kilometrin viestissä. Ladulle ensimmäisenä lähti Petra Torvinen, toisen osuuden hiihti Krista Niiranen ja ankkurina toimi Veera Kontkanen.

Miesten nelihenkinen joukkue oli 26. Petri Torvisen, Markus Kasasen, Veeti Pyykön ja Arto Niirasen tiimi oli maakunnan paras. Nuori Pyykkö hiihti oman osuutensa 22. nopeiten.

Perjantain perinteisen kilpailussa Liperin Hiihtoseuran naisista nopein oli 48. sijoittunut Petra Torvinen. Miehistä Petri Torvinen oi 96., Veeti Pyykkö 100. ja Eppu Honkanen 120.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *