Liperiläismies menehtyi Pyhäselän jäälle saaren rantaan

Sunnuntaina iltapäivällä moottorikelkalla jäälle suunnannut mies löytyi menehtyneenä Iso-Kitee-nimisen saaren rannasta.

Liperiläinen 47-vuotias mies oli lähtenyt iltapäivällä kahden aikaan kotoaan Pyhäselän järven jäälle moottorikelkka kulkupelinään. Kun omaiset eivät saaneet häneen yhteyttä pimeän tultua, paikalla Roukalahdessa aloitettiin etsintä.

Pelastuslaitoksen jalkapartio löysi mihen menehtyneenä moottorikelkkansa vierestä noin puoli kahdeksalta illalla. Löytöpaikka oli jäällä Iso-Kitee-nimisen saaren rannassa. Saari sijaitsee alle kahden kilometrin päässä Roukalahden mantereesta noin Maisonvaaran kohdilla.

Sairaskohtauksen mahdollisuutta ei ole suljettu pois. Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät onnettomuutta. Poliisi ei tiedote asiasta enempää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *