Korhosta ei valittu Heinolaan

Liperin varhaiskasvatuksen johtaja Sirkka Korhonen ei tullut  valituksi Heinolan kaupungin varhaiskasvatusjohtajan virkaan.

Keskiviikkona kokoontunut Heinolan hyvinvointilautakunta valitsi virkaan loppusuoralle edenneen toisen hakijan Päivi Salmisen. Virkaan ei valittu varahenkilöä.

Liperin kunnassa on tänä vuonna selvitetty syytöksiä, jotka ovat kohdistuneet varhaiskasvatukseen. Selvitystyön jälkeen on tehty suunnitelmia ongelmakohtien korjaamiseksi esimerkiksi palkkaamalla lisää työvoimaa.

Kuntalaisaloite-palveluun jätettiin syksyllä aloite, jossa esitetään muun muassa Korhosen erottamista. Muutosvaatimukset Liperin varhaiskasvatuksen toimintaan ja johtamiseen -aloitteen on allekirjoittanut 13. joulukuuta mennessä yhteensä 255 henkilöä, joista liperiläisiä on 226.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *