Enkellaulua Viinijärven kirkossa keskiviikkona

Liperiläisen Runo- ja laulumaailma ry:n joulukonsertin nimi on tänä vuonna Enkellaulua. Yhdistyksen esiintyjät ovat kiertäneet palvelutaloilla laulamassa ja esittämässä runoja, minkä lisäksi yleisö pääsee nauttimaan esityksestä Viinijärven kirkossa.

Ensi viikon keskiviikkona järjestettävä tilaisuus on erityisesti hiljentymistä juhlan odotukseen. Hartaisiin tunnelmiin kuljetaan Immi Hellenin, Kaarlo Sarkian sekä Virpi Erosen tekstien saattelemina. Laulujen lomassa runoja tulkitsevat Silja Nuutinen ja Maarit Mantsinen.

Virpi Erosen, Irina Tanskasen ja Marko Leppäsen tulkitsemien, tuttujen, jouluun olennaisesti kuuluvien laulujen mukana voi rauhoittua hetken joulukiireiltä.

Mukana on myös iki-ihana Tapsa Erosen tekemä laulu Enkeli tai Tonttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *