Onginnan SM-kulta alle 15-vuotiaissa Pippurille

Saimaan kanavalla sunnuntaina käydyn onginnan Suomen mestaruuskilpailun alle 15-vuotiaiden sarjan voitti Rääkkylän kalakerhoon kuuluva 14-vuotias Leevi Pippuri. Vaikeassa kisassa voitto irtosi 194 gramman saaliilla.– Kyllähän se kalojen puolesta oli aika haastavaa, että sieltä ylipäätään jotain sai, Hammaslahdessa asuva Pippuri kertoi kilpailun kulusta.
Hän kertoi saaneensa ongellaan pieniä särkiä ja salakoita sekä joitain ahvenia.
Leevi Pippuri ei omien sanojensa mukaan valmistautunut kisaan erityisellä tavalla, mutta hänellä oli jo ennestään kilpailukokemusta Saimaan kanavalla kalastelusta. Siellä järjestettiin onginnan Suomen mestaruuskilpailu myös vuonna 2015, jolloin Pippuri sai kultaa joukkuekilpailussa.
Hän on osallistunut nuorten henkilökohtaiseen sarjaan tuon jälkeen vuosittain ja sijoittunut joka kerta kolmanneksi, kunnes nyt koukkuun tarttui ensimmäinen ykkössija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *