Liperiläinen pidätetty epäiltynä Maironrannalla tapahtuneesta tulipalosta

Poliisi on pidättänyt 64-vuotiaan liperiläisen naisen epäiltynä varhain torstaina 26.7. Mattisenlahden Maironrannalla palaneen autotallin sytyttämisestä.Nainen otettiin kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä rikoksesta epäiltynä. Hänet vangittiin tänään Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä tuhotyöstä.
Tuhotyön tunnusmerkistö edellyttää, että tulipalo on omiaan aiheuttamaan yleistä hengen tai terveyden vaaraa. Autotallin välittömässä läheisyydessä sijaitsevissa rakennuksissa oli tapahtumahetkellä nukkumassa ihmisiä.
Rikoksesta epäilty nainen soitti itse hätäkeskukseen tulipalosta. Autotallirakennus paloi käytännössä korjauskelvottomaan kuntoon.
Liperin Maironrannan alueella on tapahtunut lukuisia tulipaloja huhtikuun ja heinäkuun välisenä aikana. Poliisi selvittää esitutkinassa, onko vangitulla liperiläisellä osuutta samalla alueella aiemmin tapahtuneisiin paloihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *