Työpajatoiminnasta päätös

Kunnanhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan, että Honkalampi-säätiön aikaisemmin tuottamat kuntouttavan työtoiminnan ja terapeuttisen työtoiminnan palvelut siirtyvät kunnan omaksi toiminnaksi tammikuun ensimmäisestä päivästä alkaen.

Siun sote on kilpailuttanut kuntouttavan työtoiminnan ensi vuodelle. Honkalampi-säätiössä todettiin kilpailutuksen jälkeen, ettei se pysty enää tarjoamaan Rääkkylässä kuntouttavan työtoiminnan ja terapeuttisen työtoiminnan palveluja.

Säätiö ja kunta ovat marraskuusta alkaen neuvotelleet toiminnan siirtämisestä kunnalle. Säätiön ja kunnan välinen vuokrasopimus kunnan omistamista tiloista päättyy vuoden lopussa.

Työpajatoimintaa järjestetään tammikuun alusta alkaen vain Metelintien varrella sijaitsevassa, niin sanotussa Kasken kiinteistössä.

Kunta tulee ostamaan Honkalampi-säätiön käytössä olleita työkoneita ja -laitteita. Koneista ja laitteista sekä niiden ostohinnoista laaditaan erillinen sopimus.

Kunnanhallitus päätti myös, ettei se vuokraa jatkossa Tsemppi ry:ltä Kynttilähallina tunnettua toimitilaa. Muuttuneen tilanteen vuoksi kunta ei tarvitse yhdistyksen tarjoamaa, reilun toista tuhatta neliötä sisältävää hallia. Työpaja toimintaa jatkuu vuoden vaihteen jälkeen vain Kaskena tunnetussa kiinteistössä, kun tähän saakka sitä on järjestetty myös Kynttilähallilla.

 

https://kotiseutu-uutiset.com/uutiset/2017/12/15/tyopajatoiminnan-vuokratiloista-paatetaan-maanantaina/

https://kotiseutu-uutiset.com/uutiset/2017/12/05/kunnan-tyopajatoiminta-alkaa-tammikuussa/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *