Syyskokousten valintoja eri yhdistyksistä

Eläkeliiton Liperin yhdistys ry:n syyskokous valitsi puheenjohtajaksi Ritva Martikaisen Joensuusta. Hallitukseen valittiin myös Pirkko Leppäsen, Seija Pakarisen ja Kari Tuomen. Hallitukseen kuuluvat myös Saara Isorinne, Jorma Jurvanen, Aimo Kinnunen, Marjatta Parviainen ja Martti Makkonen.

Ylämyllyn Yllätyksen puheenjohtaja Arto Mononen on valittu Palloliiton Itä-Suomen piirihallitukseen uutena jäsenenä. Itä-Suomen piirin vaikutusalueella on noin 7000 pelipassin omaava jalkapalloilijaa harrastelijoiden lisäksi.

Liperin sosialidemokraatit valitsi syyskokouksessaan puheenjohtajaksi Jorma Simosen sekä varapuheenjohtajaksi Pekka Huikurin. Johtokuntaan valittiin lisäksi Marja-Leena Kivivuori, Paula Koistinen, Kauko Kotkajuuri, Pentti Murtomäki ja Sanna Parkkinen. Varajäseniä ovat Tuomo Immonen, Esko Karkkonen, Marko Kemppainen ja Tuula Pakarinen.

Liperin MLL:n hallitukseen on valittu syyskokouksessa Anja Taivainen, Anu Silvennoinen ja Marika Kaksonen sekä vanhoina jäseninä siinä jatkaa Elina Gröhn, Sonja Ollila, Elisa Niemelä ja Minna Karhu sekä puheenjohtaja Jutta Kurki.

Vastaa