Seppäsen käsittely meneillään

Viinijärven hukuttamisista tuomitun Pekka Seppäsen tapausta on puitu Itä-Suomen hovioikeudessa viikon ajan.

Ilta-Sanomien mukaan Seppäsen kuuleminen tuotti hankaluuksia murteen ja epäselvän puheen vuoksi.
Kuopiosta pääkäsittely siirtyy ensi viikolla Joensuuhun, jossa asioiden selvittelyä jatketaan aina 21. syyskuuta saakka. Tämän jälkeen hovioikeus vetäytyy pohtimaan ratkaisuja Seppäsen ja asianosaisten valituksiin.
Kontiolahtelaismies sai alkuvuodesta 14,5 vuoden tuomion kahdesta taposta ja kolmesta tapon yrityksestä Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Kaikki hukuttamiset tapahtuivat Liperin ja Polvijärven rajalla sijaitsevalla tuomitun mökkirannassa tai Liperiin päin olevalla järvenselällä. Ensimmäinen uhreista oli liperiläinen mies, jota tuomittu pahoinpiteli myös seksuaalisesti.

Vastaa