Mia Mantsinen toimitusjohtajaksi

Mantsinen Group Ltd Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.7.2017. Nykyisen toimitusjohtajan Martti Toivasen jäädessä työelämästä vapaalle uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Mia Mantsinen.

Mia Mantsinen on tehnyt yli kymmenen vuoden uran konsernin talousjohtajana, myynti- ja markkinointijohtajana ja viimeisimpänä materiaalinkäsittelykoneiden liiketoimintajohtajana.

– Olen saanut kokea paljon – ja oppia vielä enemmän. Perheyrityksen johtoon siirtyminen on hieno kunnia ja iso vastuu. Yrityksellämme on jo yli 50 vuoden historia, minkä aikana olemme kehittäneet asiakkaidemme logistiikan tehokkuutta vuodesta toiseen, Mia Mantsinen kertoo yhtiön lehdistötiedotteessa.

Viime vuosien aikana Mantsisella on panostettu erityisesti toimintojen kehittämiseen ja laajentamiseen.

– On tullut aika ottaa aikaa itselleen ja perheelle. On ilo jättää yritys hyvässä kunnossa Mialle ja samalla olen iloinen siitä, että toimitusjohtaja löytyi perheyhtiön sisältä jatkamaan työtä asiakkaiden ja yhtiön parhaaksi, nykyinen toimitusjohtaja Martti Toivanen kommentoi.

Vaikka Mantsisen liiketoiminnassa on kyse raskaasta teollisuudesta ja tavaravirroista, kaikki pohjautuu jatkossakin ihmisten osaamiseen: perheyrityksessä kaikilla on kasvot, niin työntekijöillä, kumppaneilla, asiakkailla kuin omistajillakin.

Yksi esimerkki tästä on uusien vastuunkantajien nostaminen omasta organisaatiosta. Mia Mantsisen työtehtävä Materiaalinkäsittelykone-yksikön liiketoimintajohtajana siirtyy heinäkuun alussa Tapio Piriselle, joka on viimeksi toiminut kyseisen yksikön aluemyyntijohtajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *