Kulmalasta puheenjohtajakandidaatti

Kansanedustaja Kari Kulmala kertoo tiedotteessaan ilmoittautuneensa useista pyynnöistä johtuen eduskuntaryhmän puheenjohtajaehdokkaaksi sekä samalla puoluekokouksen perussuomalaisten varapuheenjohtajakilpaan. Mikäli Kulmala valitaan eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi, hän vetäytyy puolueen varapuheenjohtajakisasta.

Kulmalan mukaan puolue on muutoksen tilassa ja nyt tarvitaan vahvaa, mutta oikeudenmukaista ja inhimillistä henkilöstöjohtamista sekä puolueen uudistuessa myös perinteiden vaalijaa.

Kulmala on ensimmäisen kauden kansanedustaja Savo-Karjalan vaalipiiristä. Siviiliammatiltaan hän on poliisin päällystökoulutuksen sekä johtamisen erikoisammattitutkinnon saanut poliisi. Hän on myös hallintotieteen maisteri Tampereen yliopistosta.

Jaa:Share on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *