Kostamokoti osaksi Honkalampi-säätiö –konsernia

Honkalampi-säätiö on ostanut Käsämässä toimivan Kostamokoti Oy:n koko osakekannan. Kauppasopimus allekirjoitettiin 20. joulukuuta 2016 ja se astui voimaan vuodenvaihteessa. Kostamokoti jatkaa toimintaansa itsenäisenä osakeyhtiönä.

– Olemme etsineet yrityksellemme sopivaa jatkajaa jo jonkin aikaa, ja Honkalampi-säätiöstä löysimme yhtiön arvot jakavan kumppanin. Tärkeää on myös se, että Honkalampi-säätiöllä on halua ja resursseja kehittää ja kasvattaa vuosien aikana rakennettua asiantuntijayrityksen toimintaa, Kostamokodin toimitusjohtaja Tea Vänskä toteaa Honkalampi-säätiön tiedotteessa.

Honkalampi-säätiön toimitusjohtaja Jouko Liukkonen linjaa puolestaan, että kauppa täydentää erinomaisella tavalla säätiön ennestään monipuolista palvelurepertuaaria.

– Osakekauppa vastaa säätiön strategisiin tavoitteisiin toiminnan laajentamisesta uusille toimialoille ja tuo mukanaan maantieteellisesti laajan sopimuskannan.

Kostamokoti on päihde- ja erityisesti psykososiaaliseen huumekuntoutukseen erikoistunut yritys. Sen tarjoaman kuntoutuksen tavoitteena on tukea päihteetöntä elämäntapaa, luovuutta, itsenäisyyttä ja yhteiskuntaan jäsentymisen tunnetta.

Vastaa