Kulmala: Sankarihautojen kivien tekstit tulee kunnostaa

Rääkkyläläinen kansanedustaja Kari Kulmala toteaa tiedotteessaan itsenäisen Suomen täyttävän ensi vuonna sata vuotta. ”Ensi vuosi on Suomelle arvokas vuosi, jota on suunniteltu kaikkialla jo kuukausia. Juhlavuonna tulee kauniiden puheiden lisäksi keskittyä myös tekoihin. Näillä teoilla tulee kunnioittaa hyvinvointivaltiomme rakentajia, sotiemme veteraaneja sekä henkensä itsenäisen kotimaan puolesta antaneiden muistoa.”

”Kun kiertää sankarihautausmailla, huomaa hautakivien kirjoituksien olevan monesti haalistuneita tai sammalen vallassa, eikä teksteistä saa selvää. Ongelma on hyvin monella sankarihautausmaalla ympäri Suomen. Nyt kun Suomi täyttää 100 vuotta, tulee sankareidemme hautakivet korjata asialliseen kuntoon, vaikka talkoilla. Ilman heitä emme juhlisi huomenna itsenäisyytemme 99- emmekä ensi vuonna 100-vuotisjuhlia. Vanhempiemme työ itsenäisen Suomen puolesta velvoittaa”, Kulmala linjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *