Yllätyksen tytöt värittivät mitaleja

Ylämyllyn Yllätyksen 2004 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue voitti Itä-Suomen piirin mestaruuden oman ikäisissään. Päätösturnauksessa viime viikonloppuna tytöt saivat nauttia leppoisista peleistä ja kuitata loput tarjolla olevat kuusi pistettä, sillä voitto oli varmistunut jo aiemmin syksyllä.

Itseään vuotta vanhempien D13-sarjassa samaiset tytöt ylsivät hopealle voittaen kaksi viimeistä peliään. Mestaruudesta tytöt eivät päässeet kauden mittaan taistelemaan ihan tosissaan eri sarjojen päällekkäisten pelien vuoksi.
Aiemmin keväällä tyttöjoukkue voitti Itä-Suomen piirin Juniori Cupin kultaa.
Vuonna 2004 syntyneiden poikien joukkue nousi kauden viimeisenä pelipäivänä oman ikäistensä sarjan neljänneltä sijalta toiseksi. Piirin hopeamitalit varmistuivat, kun pojat kirivät tappioasemasta viimeisen pelin voittoon Joensuun Jiposta.
Tytöt sijoittuivat kyseisessä poikien valiosarjassa kymmenenneksi.

Vastaa