A-poikien SM-sarja päätökseen

Liperi Volleyn A-pojat pelasivat viime lauantaina kauden viimeisen lentopallon SM-sarjaturnauksensa. Alahärmän Kisan Ylihärmässä järjestämästä turnauksesta kotiin tuomisina oli kaksi tappiota ja siten nuoren joukkueen lopullinen sarjasijoitus oli 19.

Ensimmäinen ottelu Tampereen kupeelta kotoisin olevaa Humppilan Yritystä vastaan oli tasainen ja jännittävä mutta lopulta tuli loppuvaiheen syöttövirheiden avittamana harmittava tappio 2–3 (17–25, 17–25, 25–20, 25–14, 19–21.

LiVo:n pelaajista ottelussa eniten pisteitä teki 15-vuotias B-ikäinen yleispelaaja Jani Lehto (18 pistettä). Myös yleispelaaja Mahdi Qasemi (15 pistettä) ja B-ikäinen kestitorjuja Antti Ainola (7 pistettä) olivat tehokkaita.

Heti ensimmäisen ottelun perään kovaa Alahärmän Kisan joukkuetta vastaan pelatussa ottelussa oli LiVo:n pelaajilta puhti jo poissa ja Alahärmä voitti sen suoraan 3–0 LiVo:n saadessa enimmillään 17 pistettä per erä.

Liperin joukkue oli A-poikien sarjaa nuori, sillä joukkueesta puolet olivat B-ikäisiä. Siitä huolimatta joukkue pelasi kaikki sarjan pelit hyvällä yhteishengellä ja loppuun saakka taistellen. Jani Lehto on sarjan tilastossa tehdyissä pisteissä sijalla 20 ja Mahdi Qasemi sijalla 24. Varsinkin B-ikäisen Jani Lehdon suoritusta voidaan pitää kovana.

Teksti: Hannu Liimatta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *