Neekerisaari katoaa kartoilta

Liperissä sijaitseva, Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen omistama Neekerisaari on nyt nimeltään Uutinen. Neekerisaari-nimi äänestettiin historiaan äänin 12–4. Pohjois-Karjalan journalistiyhdistys päätti asiasta vuosikokouksessaan Joensuussa 16. helmikuuta.

Saaren nimestä järjestettiin viime vuoden loppupuolella jäsenkysely. Nimiehdotuksista saivat kokouksessa kannatusta Uutinen ja Seppänen. Uutinen tuli valituksi äänin 13–2.

Vuosikokous valitsi yksimielisesti liperiläisen Eveliina Salomaan yhdistyksen puheenjohtajaksi. Salomaa on jo aiemmin toiminut kaksi kautta puheenjohtajana.

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Anna Sievälä, Pasi Huttunen, Taru Tykkyläinen, Taru Väänänen, Liisa Yli-Ketola ja Kari Sarkkinen. Varajäseniksi valittiin Juha Inkinen, Annika Lius ja Matti Siippainen. Rahastonhoitajana jatkaa Juhani Rännäli.

Päivitys tilanteeseen 27.9.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *