Pirkko Hyvärisestä Viinijärven kyläyhdistyksen uusi puheenjohtaja

Taipaleen kulttuuriviikon päätteeksi järjestetty Viinijärven kyläyhdistyksen yleisessä kokouksessa valittiin yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Pirkko Hyvärinen.

Sunnuntaina pidetyssä kokouksessa oli paikalla myös Komperon ja Käsämän kyläyhdistykset. Kyläyhdistysten sulautuminen on vielä työn alla.

Puheenjohtajan tehtävän vastaanottanut Pirkko Hyvärinen lähtee odottavaisin mielin luotsaamaan kyläyhdistystä eteenpäin.

– Päällimmäiset fiilikset ovat aika jännittyneet, sillä aiemmasta puheenjohtajan pestistä on jo kymmenisen vuotta. Olen tietenkin kiitollinen minulle annetusta vastuusta ja uskon selviäväni tehtävästä hyvän työporukan ja maalaisjärjen avulla, kommentoi Hyvärinen.

Viinijärven kyläyhdistyksen hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Heikki Kontkanen muun hallituksen säilyessä entisellään. Loppuvuoden tapahtumia on jo suunnitteilla ja Hyvärisen mukaan pidemmälle tulevaisuutta on myös katsottu.

– Olemme suunnitelleet käsityöpajojen järjestämistä sekä perinteisen joulunavauksen ohjelmaa. Tulevaisuutta varten olemme ideoineet paljon toivottuja venetsialaisia, paljasti Hyvärinen.

Vastaa