Lauri Jänis Kirkkolahden kehittäjäksi

Liperin kirkonkylän satama-alueen eli Kirkkolahden kehittäjäksi on valittu Lauri Jänis. Hän vetää projektipäällikkönä Latvavesiltä osaksi Saimaan matkailu- ja satamaverkostoa -kehittämis- ja investointihanketta, joka toteutetaan tämän ja ensi vuoden aikana kaksiosaisena hankkeena.

Jänis on pohjoiskarjalainen matkailun asiantuntija. Hän on toiminut matkailun kehittäjänä muun muassa Ilomantsissa, Joensuussa ja Nurmeksessa. Jäniksellä on laaja kokemus hanketoiminnasta ja aluekehittämisestä.

Lauri Jänis on ollut mukana kansainvälisessä Shape-hankkeessa, joka edistää Ilomantsin suunnalla kestävää matkailua. Hänen osaamistaan on nähty myös paikallishistoriaan pohjaavissa sotahistoria-hankkeissa.

Jänis tunnetaan myös näytelmäkirjailijana ja teatteriohjaajana. Lauri Jänis aloittaa projektipäällikkönä maaliskuun 22. päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *