Lukupiiriin voi osallistua etänä tai livenä

Vaara-kirjastojen etälukupiiri kokoontuu ensimmäisen kerran ensi viikon torstaina 4. maaliskuuta. Virtuaalisesti järjestettävään tapahtumaan voi osallistua Teamsin välityksellä, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Etälukupiirin ensimmäisessä kokoontumisessa käsitellään Matt Haigin teosta Kuinka aika pysäytetään. Kyseessä on katkeransuloinen jännitystarina itsensä kadottamisesta ja löytämisestä, muutoksen vääjäämättömyydestä sekä virheistä, joita ihmiset on tuomittu tekemään kerta toisensa jälkeen.

Lukupiirissä keskustellaan paitsi kirjasta, myös kirjallisuudesta sekä yleisesti lukemisesta. Tilaisuuteen voi osallistua vaikkei teosta olisi kokonaan lukenutkaan.

Mikäli kirjallisuudesta tahtoo vaihtaa ajatuksia livenä, onnistuu se Rääkkylän kirjastossa. Siellä lukupiiri kokoontuu tulevana tiistaina, jolloin käsittelyssä on Paula Nivukosken esikoisromaani Nopeasti piirretyt pilvet. Lukupiirin vetäjänä Rääkkylässä toimii Marjukka Konttinen-Lappalainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *