Paloaseman keräyspisteelle kameravalvonta

Liperin elinympäristölautakunta hyväksyi pääosin Puhas Oy:n aluekeräyspisteilleen esittämät muutokset. Paloaseman aluekeräyspisteelle on tulossa kameravalvonta, jolla on tarkoitus saada suitsittua väärinkäyttö eli pisteelle kuulumattoman jätteen tuonti.

Kirkkorannan paikat yksi ja kaksi yhdistetään ja syväkeräyssäiliölle etsitään uusi sopiva paikka. Saaristonrannan aluekeräyspisteelle etsitään myös uusi paikka.

Ahonkylän ja Onkisalmen aluekeräyspisteet pidetään entisellään. Aluekeräyspisteiden syväkeräyssäiliöiden kannet uusitaan lukittaviksi, jolloin niihin voivat toimittaa jätteitä vain aluekeräyspistemaksun maksaneet.

Viinijärven, Kaatamon ja Käsämän aluekeräyspisteet on uusittu jo aiemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *