Komulainen aloittaa kirkkoherrana

Kiteen uutena kirkkoherrana aloittaa tiistaina Markku Komulainen. Nurmeksesta kotoisin olevalla ja viimeisimmäksi Tampereella kappalaisena työskennelleellä Komulaisella on takanaan yli 26 vuotta pappina. Kirkkoherrana hän on paimentanut seurakuntalaisia yli seitsemän vuoden ajan.

Samalla kirkkoherran virkaa hoitanut Juha Aronen palaa takaisin Rääkkylän kappalaiseksi.

Arosen on tarkoitus työskennellä kappalaisena kuitenkin vain muutamia kuukausia enää, sillä hänet on valittu Ilomantsin kirkkoherraksi. Ilomantsin seurakunnan kirkkovaltuusto päätti asiasta viime viikolla.

Aronen on valittu aiemmin syksyllä kirkkoherran virkaan myös Ypäjälle, mutta hän halajaa Ilomantsiin.

Rääkkylän kappalaisen tehtäviä on syksyn ajan hoitanut Matti Perälä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *