Lykkyä-lahjakorteilla tuetaan nuoria

Liperin Yhteiskoulun kannatusyhdistyksen Lykkyä-lahjakorttien vuosittainen hakuaika on alkanut. Lahjakorteilla tuetaan liperiläisiä yhdeksäsluokkalaisia nuoria sekä paikkakunnalla asuvia toisen asteen opiskelijoita.

Lahjakorttia voi hakea koulunkäyntiin tai harrastuksiin. Hakemuksessa täytyy perustella, miksi tuelle olisi tarvetta.

Hakemus jätetään Liperin kunnan sivuilla 13. joulukuuta mennessä. Lahjakorttien saajien valinnassa yhdistystä auttaa nuorisovaltuusto.

Viime jouluna Lykkyä-lahjakortteja jaettiin aiempaa enemmän, 1800 euron edestä.

Liperin Yhteiskoulun kannatusyhdistys järjestää joka toinen syksy Lykkyä-konsertin. Hyväntekeväisyystilaisuuden tuotto ohjataan lahjakortteihin. Syksylle 2020 suunniteltu konsertti päädyttiin kuitenkin siirtämään ensi vuoteen koronatilanteen vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *