Liperin hallinnoima maaseutualue kasvaa

Liperin kunnanhallitus esittää valtuustolle hyväksyttäväksi sopimusta maaseutupalveluista. Sen myötä Liperille kuuluu ensi vuoden alusta 1260 tilan maaseutuhallintopalveluiden tuottaminen. Sopimus tuo Lieksan osaksi Liperin hallinnoimaa Joensuun seudun aluetta.

Leader-toiminnan uusi ohjelmakausi on alkamassa. Kunnanhallitus linjasi, että Liperi on edelleen mukana Joensuun alueen Leader-yhdistyksen ohjelmakaudella 2021–2027.

Kunnanhallitus hyväksyi kunnan ja Meidän IT ja talous Oy:n puitesopimuksen. Pohjois-Karjalan Tietotekniikkakeskuksen purkauduttua Liperin kunnasta tuli yhtiön suora omistaja keskuksen toimittua aiemmin välissä. Palvelusopimuskokonaisuudet kuntien kanssa on kuitenkin nyt vasta laadinnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *