Liperin Reserviläisille kakkossija

Liperin Reserviläisten joukkue sijoittui toiseksi Onttolassa ammutussa perinteisessä Reserviläisten rynnäkkökiväärikilpailussa. Puolustusvoimien Pohjois-Karjalan aluetoimiston järjestämän kilpailun voiton vei Joensuun Reserviläiset.

Kilpailussa oli mukana viisikymmentä ampujaa maakunnasta ja kymmenestä eri yhdistyksestä. Joukkueen tulokseen laskettiin mukaan kustakin yhdistyksestä viisi parasta ampujaa.

Liperin joukkueessa ampuivat Niko Hyppönen, Panu Hirvonen, Timo Hartikainen, Milja Muikku ja Asko Ikonen. Yhteistulos oli 888 pistettä. Kilpailussa ammuttiin kilpailijaa kohti 22 laukausta ja kaksi erilaista ammuntaa. Joensuun voittotulos oli 957 pistettä.

Henkilökohtaisessa kilpailussa Hyppönen oli yhdeksäs 188 pisteellä ja Hirvonen yhdestoista 186 pisteellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *