Traktorin kaasu hirtti kiinni Sulkaman suunnalla

Sulkaman suunnalla sattui tiistaina illalla erikoinen onnettomuus, kun traktorin kaasu hirtti kiinni heti kulkupelin käynnistymisen jälkeen. Kuljettaja hätääntyi ja hyppäsi äkisti liikkeelle lähteneestä työkoneesta ulos.

Riimumurskaimella varustettu traktori matkasi yksinään pihan poikki, kolhaisi matkallaan venetraileria ja jatkoi matkaansa metsään. Siellä se kaivoi itsensä maahan kiinni, mutta jatkoi työskentelyään.

Kun palokunta saapui paikalle, jauhoi traktori paikallaan puuta vasten. Pyörivästä renkaasta oli jo alkanut muodostua sankkaa savua.

Savusukeltaja nousi traktoriin koppiin ja käänsi sen virta-avaimesta sammuksiin. Haasteelliseksi lähestymisen tekivät toisella puolella pyörivät riimumurskain ja vastakkaisella puolella pyörivä takarengas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *