Postia lukijalta: Ei kaada Valopiuha Rääkkylän kuntaa

Julkisesti on kysytty, kaataako Valopiuha itsenäisen Rääkkylän? Ei kaada Valopiuha, vaan kerralla lankevat takausvastuut, mikäli aiottu kauppa ei toteudu. Vastuut, jotka kunnanvaltuutetut ovat yksimielisesti hyväsyneet, kuten koko valokuituverkon rakentamisenkin. Valtuuston päätös oli, että liittymismaksu sekä käyttökustannukset ovat mahdollisimman alhaiset ja kuitu tulee joka kotiin. On myös arvosteltu, että ei olisi pitänyt rakentaa niin sanottuja kuituvarauksia. Kenet olisi pitänyt jättää ilman? Kirkonkylän asukkaat, joilla langattomat yhteydet toimivat meitä kylillä asuvia paremmin? Ne, jotka ilmoittivat, että ottavat kuituvarauksen, mutta eivät liittymää käyttöön?

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *