Jaa digitaitojasi ensi viikolla

Ensi viikolla vietetään virtuaalista digitukiviikkoa, jonka tavoitteena on auttaa koronan takia kotioloihin eritäytyneitä ihmisiä. Mukaan on haastettu organisaatioiden lisäksi kaiken tasoiset digiosaajat.– Kannustamme kaikkia sähköisiin palveluihin perehtyneitä tukemaan läheisiään, Pohjois-Karjalan Digituki -hankkeen projektisuunnittelija Jaana Hiltunen haastaa.
Yksityishenkilöt voivat osallistua tempaukseen esimerkiksi jakamalla digivinkkinsä tunnisteilla #digistilähellä ja #digituki. Tietotekniikkaa vähänkään hallitsevia kannustetaan kysymään läheisiltään, on etäpalveluiden käytössä ollut vaikeuksia. Auttaa voi esimerkiksi ruoan tilaamisen, e-lehden lukemisen tai videopuheluiden opettelun kanssa. Ehkäpä joku läheisesi ilahtuisi jumppalive-vinkistäsi.
Voit harjoitella kädessäsi olevan Kotiseutu-uutisten numeron näköislehden lukemista verkossa maksutta. Löydät ensi viikolla näköislehtemme linkin heti Kotiseutu-uutisten nettisivujen etusivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *