Tekninen johtaja valitaan maanantaina

Liperin kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee Liperin kunnan teknisen johtajan viransijaiseksi arkkitehti Jouni Pekosen.

Hallitus esittää, että Pekonen valittaisiin teknisen johtajan virkaan, mikäli vakinainen tekninen johtaja Tommi Hirvonen ei palaa virkavapaaltaan. Hirvonen siirtyi maaliskuun alussa Kontiolahden tekniseksi johtajaksi, ja hän on virkavapaalla Liperistä koeaikansa ajan.

Jouni Pekonen työskentelee tällä hetkellä Kuopion kaupungilla kaavoitusarkkitehtinä.

Liperin valtuusto kokoustaa maanantaina Liperin koulukeskuksen isossa salissa. Koronatilanteen vuoksi paikalle pääsee korkeintaan kymmenen hengen yleisö, johon myös esimerkiksi media lasketaan mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *