Etäasiointi mahdollista myös apteekissa

Liperin Ykkös apteekki on luonut uusia asiointitapoja koronaviruspandemian vuoksi. Kirkonkylän ja Viinijärven myymälään voi soittaa etukäteen tilauksensa tai tilauksen voi tehdä myös MobiiliResepti-sovelluksella.

– Voimme toimittaa tilauksen myös parkkipaikalle, Ykkös apteekilta kerrotaan.

Kunnan ja vapaaehtoisten voimin yli 70-vuotiaille kaikkien Liperin taajamien apteekeista tilaukset voidaan toimittaa myös kotiin veloituksetta.

– Näissä tapauksissa asiakas soittaa tilauksen apteekkiin, Ylämyllyn apteekkari Eija Huhtakangas.

Muille palvelua on Ykkös apteekista saatavissa maksua vastaan.

– Pääsiäisviikolla saamme noutolokerikot Liperin K-Market Neliapilaan ja Viinijärven S-markettiin, Ykkös apteekin apteekkari Tuulia Väisänen kertoo etäasiointimahdollisuuksista.

Älä koskettele turhaan tuotteita

Ykkös apteekista toivotaan, että sisälle apteekkiin ei tultaisi useamman hengen voimin. Vilkkainta apteekissa on aamuisin, joten iltapäivää kannattaa ajallisesti suosia. Missään nimessä apteekkiin ei saa mennä kipeänä.

Odotustuolien harventaminen, suojapleksien asentaminen, irtotavaroiden poistaminen, ostoskorien ja pintojen desinfioiminen sekä paikalla olevien asiakkaiden määrän rajoittaminen ovat liperiläisapteekin turvaamistoimia.

– Toivomme, että asiakkaat eivät turhaan koskisi palveluvalinnassa oleviin tuotteisiin, Ykkös apteekista muistutetaan joka paikkaan sopivasta ohjeesta.

Apteekkari muistuttaa vastuullisesta käyttäytymisestä ja lähimmäisistä huolehtimisesta poikkeusaikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *