Vapaa-aikapäällikön virkaan esitetään Anu Koistista

Liperin hyvinvointijohtaja Riitta Lappalainen esittää hyvinvointilautakunnalle, että se valitsee uuteen vapaa-aikapäällikön virkaan terveystiedon maisteri Anu Koistisen. Hän on työskennellyt Lappeenrannan kaupungilla kulttuurisessa nuorisotyössä koordinaattorina.

Haastatteluryhmä on yksimielinen, että Koistinen on hakijoista soveltuvin virkaan. Hänellä vaadittu koulutus ja laaja työkokemus sekä kokemusta kunta- ja esimiestyöstä.

Virkaan haki 35 ihmistä, joista kymmenen eteni haastatteluun. Kahdeksasta liperiläishakijasta haastatteluun pääsivät ylämyllyläiset Janne Kivelä ja Heikki Lehmus.

Hyvinvointilautakunnan kokous pidetään ensi viikon torstaina. Uuden henkilön on määrä aloittaa helmikuun alussa. Vapaa-aikapäällikön virka tuli haettavaksi aiemmin vastaavissa tehtävissä työskennelleen Raimo Piiroisen jäätyä eläkkeelle loppuvuodesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *