Liperin kunta muutti kuntosalien aukioloaikoja jouluna

Liperin kunnan hyvinvointipalveluissa päätettiin keskiviikkona 18. joulukuuta muuttaa kuntosalien aukioloaikoja joulun pyhinä. Kotiseutu-uutisten paperisessa joulunumerossa on siten väärää tietoa.

Alun perin kunta tiedotti, että kuntosalit ovat auki myös tapaninpäivänä, mutta näin ei olekaan. Joulun jälkeen Ylämyllyn ja Viinijärven kuntosalit ovat auki joulun jälkeen ensimmäistä kertaa perjantaina.

Yleisperiaate kunnan kuntosalien ja salien aukioloajoissa on, että juhlapäivinä ne ovat kiinni ja pyhien aattoina ne sulkeutuvat kuudelta.

Kirkonkylän kuntosali koulukeskuksella on jo sulkenut ovensa tältä vuodelta. Kunta vuokraa sen vuoden alusta alkaen Liperin Kyläsali -yritykselle, joka tuo paikalle omia laitteitaan entiseltä toimipaikaltaan. Liperin kunta sitoutuu ostamaan uudelta kuntosalilta aikaa koululaisille ja kuntalaisille. Suunnitelmissa on, että kansa pääsee yhtenä iltana ja kahtena päivänä viikossa ilmaiseksi painoja nostamaan.

Vastaa