Viitek Oy:lle uusi omistaja

Ylämyllylläisen Viitek Oy:n omistuksessa on tapahtunut muutoksia, kun siltayhtiön perustaja Heikki Hirvonen on myynyt yrityksen osake-enemmistön Jan Wistbackalle. Hirvonen jää yhtiökumppaniksi Viitekiin. Samassa yhteydessä Viitekin konepajaliiketoiminta on myyty ylämyllyläiselle Upkeep 24 Oy:lle.

Jan Wistbacka on sillanrakennusalan diplomi-insinööri, joka on työskennellyt rahoitusalalla. Hirvonen on iloinen, että voi kaupan varmistaa toiminnan jatkuvan yrityksen arvoihin perustuvalla tavalla.

Viitekin alihankintakonepaja siirtyi Upkeep 24 Oy:lle, jonka yrittäjiä ovat Keijo ja Tuomas Liukkonen. Konepajassa on omaa erikoisosaamista ja sillä on oma maalaamo.

Viitek Oy on perustettu vuonna 1995. Infra-alan yrityksen liikevaihto on vajaan neljä miljoonaa euroa, ja se työllistää 25 henkilöä. Muun muassa työsiltoja valmistavan yrityksen pääkonttori sijaitsee Välikankaalla.

Myydyn konepajatoiminnan liikevaihto on noin 0,7 miljoonaa euroa.

Vastaa